21.09.2018

Marmara Forum'dan binlerce mil hediye!

İstanbul'un eğlence ve alışveriş merkezi Marmara Forum, Global Miles ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında ziyaretçilerine binlerce uçuş mili hediye ediyor. Aynı gün içinde 250 TL ve üzeri alışveriş yapanların anında mil kazanmaya başlayacağı bu özel kampanyadan faydalanmak isteyen herkes, kazançlı alışveriş keyfi için Marmara Forum'a davetli!

Her ay milyonlarca ziyaretçiyi ağırlayan İstanbul'un alışveriş ve eğlence merkezi Marmara Forum, Global Miles ile işbirliği kapsamında binlerce uçuş mili kazandırıyor.

Aynı gün içinde 250 TL ve üzeri alışveriş yapan herkesin mil kazanacağı kampanya kapsamında, alışveriş tutarı arttıkça kazanılan miller de katlanıyor. 250 TL – 499.90 TL arasına 250 mil, 500 TL – 749,90 TL arasına 600 mil, 750 TL – 999,90 TL arasına 900 mil ve 1000 TL ve üzeri alışverişlere tam 1.250 mil kazandıran çok özel kampanya, stoklarla sınırlı.

Alışveriş keyfini seyahatlerinde kullanabileceği uçuş milleriyle eğlenceli ve kazançlı bir deneyime dönüştürmek isteyen herkes, Marmara Forum'a davetli!

Detaylı bilgi için: www.marmaraforum.com.tr