15.05.2018

Marmara Forum'da anneler için dünya rekoru kırıldı

İstanbul'un alışveriş ve eğlence merkezi Marmara Forum, bu yıl annelere Çocuk Kulübü çatısı altında, binlerce çocuğun emeğiyle rekor kıran dünyanın en büyük armağanını sundu. Dünya Çocuk Rekorları (Children's World Records) tarafından 10 Mayıs 2018 Perşembe günü Marmara Forum'da gerçekleştirilen törenle tescillenen bu özel ve rekortmen hediye, “Dünyanın en büyük Anneler Günü resmi” olma özelliğini taşıyor.

Çocukların bilişsel, sosyal ve duygusal gelişimleri için eğlenceli ve eğitici etkinlikler alanında ilklere imza atan Marmara Forum Çocuk Kulübü, bu yıl Anneler Günü'nde binlerce çocuğun katılımıyla çok özel bir rekora imza attı. Dünya Çocuk Rekorları Kitabı'na giren özel çalışma için Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'yle işbirliği yapan Marmara Forum, ilçedeki okullarda okuyan çocukların yaptığı resimleri bir araya getirdi. Birleştiklerinde 150 metrekarelik dev bir Anneler Günü resmi oluşturan eserlerin minik ressamları, okul yetkilileri ve öğretmenler Marmara Forum'da gerçekleştirilen rekor tescil töreninde buluştu.

Binlerce resimle imza attığı bu özel rekorla Marmara Forum, Bakırköy'ün uluslararası arenada tanınmasında da önemli bir rol oynadı. Dünya Çocuk Rekorları (Children's World Records) kitabına ilçenin adını yazdıran Marmara Forum, tüm büyükler ve çocuklarla bu haklı gururun bir parçası oldu.

Gerçekleştirilen tescil törenine Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, Dünya Çocuk Rekorları Hakem Heyeti Başkanı Prof. Dr. Orhan Kural ve Multi Türkiye Alışveriş Merkezleri Yönetimi Direktörü Hakan Altın katıldı. Dev resmin açılışının yapıldığı törende Marmara Forum ve katılımcı okullara ödülleri teslim edildi.

Önümüzdeki aylar boyunca Marmara Forum'da sergilenecek olan dev Anneler Günü resmi, büyük küçük her yaştan ziyaretçiyi bekliyor.

Etkinlikle ilgili görüntüleri linkten indirebilirsiniz: