09.02.2018

Marmara Forum Çocuk Kulübü, Kasımpaşa Çocuk Evleri Sitesi'ndeki çocuklarla yeniden, el ele!

İstanbul'un alışveriş ve eğlence merkezi Marmara Forum, Kasımpaşa Çocuk Evleri Sitesi'nden bir grup çocuğa daha kucak açtı. “Marmara Forum'da Mutlu 1 Gün” projesi kapsamında minikler, yarıyıl tatili süresince Marmara Forum'da gerçekleştirilen Da Vinci Learning Robotic Planet etkinliğinde ağırlandı.

Yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleriyle tüm çocuklara kucak açan Marmara Forum Çocuk Kulübü, Mavi Pusula Derneği (MAPUDER) işbirliği ile Kasımpaşa Çocuk Evleri Sitesi'nden gelen çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

Uluslararası eğitim kanalı Da Vinci Learning'in Robotic Planet etkinliğine katılan çocuklar, profesyonel eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen bilişim ve tekonoloji atölyelerini deneyimledi. Minik misafirlerine bilim ve eğlence dolu bir gün yaşatmak isteyen Marmara Forum Çocuk Kulübü, Cinemaximum ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında, çocukların tüm gününü dolu dolu geçirmesini sağladı.

Otuz beş çocuktan oluşan grup, atölye çalışmalarının ardından öğretmenler ve Mavi Pusula Derneği gönüllüleri eşliğinde Marmara Forum'da bulunan Carl's Jr'da bir yemek molası verdi. Günü Cinemaximum'da izledikleri eğlenceli filmle noktalayan çocuklar, tüm yaşıtları gibi tatilin tadını çıkartma fırsatı elde etti.

Marmara Forum Çocuk Kulübü düzenlediği “Marmara Forum'da Mutlu 1 Gün” projesiyle, mutlu nesiller yetiştirmeye katkıda bulunma ve bu kapsamda çocuklara fırsat eşitliği sağlama misyonunu devam ettiriyor. Kasımpaşa Çocuk Evleri Sitesi'nden bir grup çocuk, geçtiğimiz yılın ekim ayında yine Marmara Forum'da gerçekleştirilen eğlecenli ve öğretici aktivitelerin bir parçası olmuştu.

#HerZamanSeninYerin