Haberler / Marks&Spencer Basın Bültenleri
15.02.2017

Marks & Spencer'la ilkbaharda da 7/24 moda!

Modanın yüksek kaliteyle buluştuğu Marks & Spencer'ın İlkbahar Koleksiyonu'yla haftanın her günü, günün her saati modayı takip edin! İster şık bir kokteyl, ister açık havada sportif bir hafta sonu, ilkbaharın gelişini kutlayacağınız her an için Marks & Spencer dünyası yanınızda.

Alışveriş deneyimini tek çatı altında sunduğu değişik ürün gamlarıyla farklı kılan Marks & Spencer'da her yaşa, her tarza, her duruma, kısacası baharın her gününe uygun bir çözüm bulmak mümkün.

Marks & Spencer İlkbahar Kadın Koleksiyonu
Marks & Spencer dünyası, ilkbaharın gelişini çiçek desenleri ve pastel renklerin dansıyla kutluyor. Marks & Spencer'ın yeni ve dinamik tarzıyla dikkat çeken üst giyim ürünleri arasında uçuşan gömlekler, en moda kol ve bel detaylarıyla süslü bluzlar, pastel renklerde tişörtler, çarpıcı ayrıntılarla hareket kazanmış denim parçalar, göz alıcı tonlarda ceketler ve vazgeçilmez mevsimlik hırkalar mevcut.

Pantolon çeşitlerinde yine iddialı bir dizi ürün sunan Marks & Spencer'ın ilkbahar koleksiyonu, ister denim ister kumaş her beğeni ve beden için cazip alternatiflere sahip. Denimlerdeki işleme sürprizleriyle modayı yakından takip edenlerin gönlünü fetheden Marks & Spencer, şık bir bluzla gece, önden detaylı pastel tonlarda bir tişörtle gündüz kombinlerinizin tamamlayıcısı olacak seçkin kumaş pantolonlarıyla da göz dolduruyor.

Marks & Spencer'ın İlkbahar Kadın Koleksiyonu giyimin yanı sıra son moda aksesuarlar, çantalar ve tamamlayıcı ürünlerle dolu. Yumuşacık dokularıyla aklınızı başınızdan alacak fularları, sportif kadınların göz bebeği Active ürünleri, takısız çıkmam diyenleri sevindirecek şık tasarımlı aksesuarları ve çanta modelleriyle sizi baştan aşağıya bahar renkleriyle donatacak.

Marks & Spencer İlkbahar Erkek Koleksiyonu
Erkek giyimde çok tercih edilen özellikli ürünleriyle tanınan Marks & Spencer, bu ilkbaharda beylere yepyeni bir denim modeliyle merhaba diyor: “Travelers”. Tüm gün hareket edenlerin özlediği konforlu kalıbıyla dikkat çeken Travelers, şık kesimiyle hem stilinden hem hareketli yaşam tarzından ödün vermek istemeyenlerin beğenisine sunuluyor.

Marks & Spencer'in İlkbahar Erkek Koleksiyonu'nda yer alan şık mevsimlik kazaklar, popüler kareli desenlerde gömlekler, günlük iş yaşamının kurtarıcısı takımlar, her kombinin üstüne uyum sağlayabilecek renklerde fermuarlı üst parçalar, kalitesini ve tarzını ilkbaharda da konuşturmaya devam edecek.

Yüksek çözünürlüklü imaj ve dekupe görselleri için:

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

www.marksandspencer.com.tr

Marks & Spencer Hakkında

Tüm dünyada tanınan İngiliz  perakende devi Marks & Spencer, yüksek kalitede modayı, kadın & erkek, çocuk, iç giyim koleksiyonları açılımında ve bunların yanı sıra ev koleksiyonu seçenekleriyle gıda ürünlerini, müşterilerinin beğenisine sunuyor. 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağazalar zinciriyle kuruluşu bir yüzyılı aşkın süre öncesine dayanan Marks & Spencer, İngiltere'nin öncü perakendecileri arasında bulunuyor. Türkiye'de  ise 1995 yılından  bu yana  faaliyet gösteren  marka, bugün 43 mağazası ile Türkiye'nin önemli giyim perakende  zincirleri arasında yer alıyor. Stil, Kalite, Servis, Yenilikçi Yaklaşım ve Güven ilkeleri ile hareket eden ve yaptığı her işte müşterilerini ön planda tutan marka, tüm dünyada daimi yenilikçi ürünleri, yüksek kalite standartları ve bu amaçta oluşturduğu ilkeleri ile ürünlerini satışa sunuyor.

Marks&Spencer
Tüm dünyada tanınan İngiliz perakende devi Marks & Spencer, modern stil ve kaliteyi, kadın & erkek, çocuk, iç giyim koleksiyonları açılımında ve bunların yanı sıra ev koleksiyonu seçenekleriyle gıda ürünlerini, müşterilerinin beğenisine sunuyor. 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağazalar zinciriyle kuruluşu bir yüzyılı aşkın süre öncesine dayanan Marks & Spencer, İngiltere'nin öncü perakendecileri arasında bulunuyor. Türkiye'de ise 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren marka, bugün 43 mağazası ile Türkiye'nin önemli giyim perakende zincirleri arasında yer alıyor. Stil, Kalite, Servis, Yenilikçi Yaklaşım ve Güven ilkeleri ile hareket eden ve yaptığı her işte müşterilerini ön planda tutan marka, tüm dünyada daimî yenilikçi ürünleri, yüksek kalite standartları ve bu amaçta oluşturduğu ilkeleri ile ürünlerini satışa sunuyor.