Haberler / Marks&Spencer Basın Bültenleri
09.06.2017

Marks & Spencer'ın yeni yaz koleksiyonu, hayatın her anını yaşamaya değer kılıyor

Marks & Spencer'ın “hayatın her anı yaşamaya değer, iyi yaşayın, tadını çıkarın” sloganıyla sunulan yeni yaz koleksiyonu, genişleyen Rosie for Autograph serisinin yanı sıra her beğeniye ve tarza uygun mayo ve bikini parçalarıyla da dikkat çekiyor.

Modanın yüksek kaliteyle buluştuğu Marks & Spencer, her ihtiyaca cevap veren geniş koleksiyonuyla ve yaz mevsiminin özlenen günlerine yakışır mottosuyla hayatın her anını yaşamaya değer kılıyor, “iyi yaşayın, tadını çıkarın” diyor.

Sevilen İngiliz model Rosie Huntington ile iç giyim koleksiyonu kapsamında işbirliği devam eden Marks & Spencer, bu yaz 24 parçadan oluşan mayo ve bikini koleksiyonunu müjdeliyor. Marks & Spencer, şık ve cazibeli kadınlardan ilham alarak, zarifçe üste oturan ve kadınların sahip oldukları doğal kıvrımları ustalıkla şekillendiren koleksiyon Rosie for Autograph markasının temelinde bulunan nostaljik vintage etkiyi, günümüz desenleri ve baskılarla buluşturuyor. Aynı zamanda Art Deco döneminden esinlenen metalik ve çiçekli motifler, koleksiyondaki parçaların boyun hatlarını ve bel kısımlarını süslüyor. Kaliteli kumaşlarıyla dikkat çeken parçalar, kadınlara yaz boyunca güven veren bir tarz sunuyor. Koleksiyonun zarif ve sıcak renk tonları her tene uyum sağlarken, tüm zamanların favorisi olmayı başaran klasik koyu ve siyah bikini ve mayolar da sezona göz kırpıyor.

Yalnızca Roise imzalı ürünleriyle değil, yaz ürünlerine eklediği seçkin parçalarla her beğeni ve tarza uygun pek çok alternatif sunan Marks & Spencer, yeni mevsime her daim çekici ve muhteşem hissettirecek bir koleksiyonla giriyor.

Tatil moduna girenlere özel yaz gardıroplarını uçuşan kumaşlarla hafifleten Marks & Spencer, pastel renkler ve etnik desenlerle tunik, kaftan ve eteklere bohem bir görünüm katıyor. Çiçek ve yaprak desenlerini bikini, mayo ve kaftanlara yansıtan Marks & Spencer Kadın Koleksiyonu, haki ve toprak tonlarından mavi – beyaz yaz kombinlerine, hem gündüz hem de gece yazın eşsiz ruhunu stiline yansıtmak isteyenleri bekliyor. Yalnızca giyimle değil, aksesuar seçenekleriyle de dikkat çeken yeni koleksiyondan şık bir şapka, konforlu bir terlik veya stilinizi tamamlayacak bir hasır çanta seçmek mümkün.

Marks & Spencer Erkek Koleksiyonu, plaj giyiminde desenlerin yükselişine öncülük ederken eğlenceli tasarımları gömlek ve tişörtlere yansıtıyor. Şorttan mayoya, pantolondan gömleğe beylerin yaz bavullarının kurtarıcısı olacak pek çok parça sunan Marks & Spencer, hem şehirde hem de tatilde dinamik bir rahatlığın yanı sıra vazgeçilmez klasikleri de unutmadığı bir koleksiyona sahip.

Marks & Spencer Bebek ve Çocuk ürünleri yazın tadını doyasıya çıkartmak isteyen miniklere konforun yanı sıra neon renkler ve sevimli baskılarla bambaşka bir tarz sunuyor. Deniz manzaralarının, su altı baskılarının ve sevilen çizgi kahramanların izlerini taşıyan koleksiyon, ister parkta ister deniz kıyısında eğlenceden asla vazgeçmeyen miniklerin yanında olacak. Çocukları yazın kavuran güneşinden koruyacak gözlük ve şapkaların yanı sıra büyüklere de “keşke çocuk olsak” dedirtecek çanta ve terlik gibi aksesuarlarıyla göz kamaştıran Marks & Spencer çocuk ürünleri, her yaştan miniklerin neşeli stili için pek çok ürün sunuyor.

Yüksek çözünürlüklü imaj ve dekupe görselleri için:

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr
www.marksandspencer.com.tr

Marks & Spencer Hakkında
Tüm dünyada tanınan İngiliz perakende devi Marks & Spencer, modern stil ve kaliteyi, kadın & erkek, çocuk, iç giyim koleksiyonları açılımında ve bunların yanı sıra ev koleksiyonu seçenekleriyle gıda ürünlerini, müşterilerinin beğenisine sunuyor. 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağazalar zinciriyle kuruluşu bir yüzyılı aşkın süre öncesine dayanan Marks & Spencer, İngiltere'nin öncü perakendecileri arasında bulunuyor. Türkiye'de ise 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren marka, bugün 43 mağazası ile Türkiye'nin önemli giyim perakende zincirleri arasında yer alıyor. Stil, Kalite, Servis, Yenilikçi Yaklaşım ve Güven ilkeleri ile hareket eden ve yaptığı her işte müşterilerini ön planda tutan marka, tüm dünyada daimî yenilikçi ürünleri, yüksek kalite standartları ve bu amaçta oluşturduğu ilkeleri ile ürünlerini satışa sunuyor.

Marks&Spencer