Haberler / Marks&Spencer Basın Bültenleri
27.12.2017

Marks & Spencer'ın sunduğu binlerce hediye alternatifiyle yeni yılda da hayatı dolu dolu yaşayın, her anın keyfini çıkartın!

Modanın yüksek kaliteyle buluştuğu Marks & Spencer, yılbaşı alışverişi için yine vazgeçilmez adres oluyor. Üstelik Marks & Spencer'dan her 250 TL'lik alışveriş 50 TL, her 400 TL'lik alışveriş ise 100 TL hediye çeki kazandırıyor.

Marks & Spencer, “Hayatı İyi Yaşa” mottosuyla sunduğu seçkin stil ve binlerce hediye alternatifinin yanı sıra 13 Aralık 2017 günü başlayan kazançlı hediye çeki kampanyasıyla, yılbaşı alışverişinin en cazip adresi oluyor.

Marks & Spencer Kadın Giyim Koleksiyonu'nda geniş renk ve model alternatiflerine sahip hırka, kazak ve kışlık pantolonlar, her saate ve duruma uygun birbirinden şık elbiseler, soğuk havalara tarz katan kaban ve montlar yer alıyor. Kadın giyim koleksiyonunda kış renklerinin modern tonları çivit mavisi, siyah, yoğun kırmızı, zengin fuşya ve sıcak karameller mükemmel bir uyum sergiliyor.

Marks & Spencer'ın her mevsim dikkat çeken iç giyim koleksiyonu, bu yılbaşında da olmazsa olmaz kırmızı rengin farklı yorumlarıyla hediye paketlerine girmeyi bekliyor. Uyku çorapları ve krem setleri, yeni yıl hediye alternatiflerinin favorileri arasında gösteriliyor.

Marks & Spencer'ın Erkek Giyim Koleksiyonu'ndaki kazak, hırka, gömlek ve ceket gibi gardıropların olmazsa olmazlarının yanı sıra, kaban ve montlar, sıcacık atkılar, konforlu iç giyim parçaları beylere yılbaşı hediyesi seçmenin en şık ve en pratik yolu.

Çocuk ve bebek ürünlerinde de birbirinden sevimli ve şık hediye alternatiflerine sahip Marks & Spencer koleksiyonu, sezonun favori baskılarıyla süslü parçaların yanı sıra kırmızı hakimiyetinde sıcacık kışlıklar sunuyor.

Marks & Spencer'ın zengin kadın, erkek, çocuk ve iç giyim ürünlerinin yanı sıra ev koleksiyonundan da pek çok hediyelik seçmek mümkün. Yılbaşı ağaçlarını süsleyecek pırıl pırıl aksesuarlardan sofralarda yerini alacak leziz ürünlere, ev partilerine renk katacak yastık, mum ve oda kokularından herkesin ilgisini çekecek dekoratif objelere dek pek çok ürünle Marks & Spencer, yeni yılı dolu dolu yaşamanız ve her beğeniye uygun bir hediye seçmeniz için hazır.

Yüksek çözünürlüklü imaj ve dekupe görseller için:

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr
www.marksandspencer.com.tr

Marks & Spencer Hakkında
İngiliz perakende devi Marks & Spencer, modern stil ve kaliteyi, kadın & erkek, çocuk, iç giyim koleksiyonları açılımında ve bunların yanı sıra ev koleksiyonu ürünlerini, müşterilerinin beğenisine sunuyor. 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağazalar zinciriyle kuruluşu bir yüzyılı aşkın süre öncesine dayanan Marks & Spencer, İngiltere'nin öncü perakendecileri arasında bulunuyor. Türkiye'de ise 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren marka, bugün 45 mağazası ve yeni açılan Online alışveriş sitesi Türkiye'nin önemli giyim perakende zincirleri arasında yer alıyor. Stil, Kalite, Servis, Yenilikçi Yaklaşım ve Güven ilkeleri ile hareket eden ve yaptığı her işte müşterilerini ön planda tutan marka, tüm dünyada daimî yenilikçi ürünleri, yüksek kalite standartları ve bu amaçta oluşturduğu ilkeleri ile ürünlerini satışa sunuyor.

Marks&Spencer
Tüm dünyada tanınan İngiliz perakende devi Marks & Spencer, modern stil ve kaliteyi, kadın & erkek, çocuk, iç giyim koleksiyonları açılımında ve bunların yanı sıra ev koleksiyonu seçenekleriyle gıda ürünlerini, müşterilerinin beğenisine sunuyor. 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağazalar zinciriyle kuruluşu bir yüzyılı aşkın süre öncesine dayanan Marks & Spencer, İngiltere'nin öncü perakendecileri arasında bulunuyor. Türkiye'de ise 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren marka, bugün 43 mağazası ile Türkiye'nin önemli giyim perakende zincirleri arasında yer alıyor. Stil, Kalite, Servis, Yenilikçi Yaklaşım ve Güven ilkeleri ile hareket eden ve yaptığı her işte müşterilerini ön planda tutan marka, tüm dünyada daimî yenilikçi ürünleri, yüksek kalite standartları ve bu amaçta oluşturduğu ilkeleri ile ürünlerini satışa sunuyor.