Haberler / Marks&Spencer Basın Bültenleri
07.02.2017

Marks & Spencer'ın Active koleksiyonu, spor aktivitenize dinamizm katan detaylarıyla şaşırtıyor

Modanın yüksek kaliteyle buluştuğu Marks & Spencer'ın yeni Active koleksiyonu, spor yaparken doping etkisi yaratacak inovatif ürünleriyle ve şık stiliyle dikkat çekiyor.

Alışveriş deneyimini değişik ürün gamlarını bir çatı altında sunarak farklı kılan, modayla kaliteyi mağazalarında buluşturan Marks & Spencer, antrenmanlarınıza da el attı. Hem iç hem dış mekanlarda dilediğinizce spor yapmanızı sağlayacak inovatif dokunuşlarıyla ön plana çıkan Active koleksiyonundaki parçalar, günlük yaşamınızdaki sportif kombinleriniz için de ideal birer tamamlayıcı olmaya aday.

Marks & Spencer'ın sutyen efsanesi, Active koleksiyonuna da sıçradı!
Marks & Spencer denince akla ilk gelen iç giyim uzmanlığı, Active koleksiyonundaki spor sutyenlerinde de hissediliyor. Active, yürüyüş ve yoga gibi daha hafif sporlarda tercih edilmesi önerilen hafif destekli form, ağırlık çalışmaları ya da dış mekân antrenmanları için önerilen orta destekli form ve koşu, boks, aerobik gibi yüksek tempolu çalışmalarda tavsiye edilen sıkı destekli form olmak üzere üç ihtiyaca yanıt veren sporcu sutyenleri sunuyor.

Yürümeye, koşmaya, tırmanmaya doyamayacaksınız!
Marks & Spencer Active koleksiyonunda yer alan tayt ve eşofman altları, terletmeyen, çabuk kuruyabilen ve nefes alan yapılarıyla, her adımda bacaklarınıza konforlu bir dokunuş sunuyor. İster ormanda inişli çıkışlı bir koşu antrenmanına isterseniz sahilde hafif bir yürüyüşe gidin, Active'in nefes alan dokusunu yanınızdan ayırmak istemeyeceksiniz.

Spor yapmak isteyen herkes için bir Active mutlaka bulunur!
Active koleksiyonunun kadınlara özel ürün gamında sutyen, tayt ve eşofman altlarının yanı sıra bisiklet ve geniş yakalı tişörtler, sıfır kollu ya da sırtı oyuk atletler, uzun kollu üst parçalar ve yüksek konfor için sürtünmeye dayanıklı dikişlere sahip ceketler de bulunuyor. Enerjik erkekleri de unutmayan Marks & Spencer, Active koleksiyonunda sportif beylerin asla vazgeçemeyeceği parçalar sunuyor. Koleksiyonun erkeklere özel bölümünde de yüksek kaliteli, kolay kolay terletmeyen, çabuk kuruyan, nefes alan ve şık kesimli ürünler bulunuyor. Yelek, şort, eşofman altı ve üstü, tişört ve hatta spor ayakkabı için Marks & Spencer'ın Active koleksiyonuna göz atmayı unutmayın.

Yüksek çözünürlüklü imaj ve dekupe görselleri için:
Erkek Dekupe:
Kadın Dekupe:

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

www.marksandspencer.com.tr

Marks & Spencer Hakkında

Tüm dünyada tanınan İngiliz  perakende devi Marks & Spencer, yüksek kalitede modayı, kadın & erkek, çocuk, iç giyim koleksiyonları açılımında ve bunların yanı sıra ev koleksiyonu seçenekleriyle gıda ürünlerini, müşterilerinin beğenisine sunuyor. 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağazalar zinciriyle kuruluşu bir yüzyılı aşkın süre öncesine dayanan Marks & Spencer, İngiltere'nin öncü perakendecileri arasında bulunuyor. Türkiye'de  ise 1995 yılından  bu yana  faaliyet gösteren  marka, bugün 43 mağazası ile Türkiye'nin önemli giyim perakende  zincirleri arasında yer alıyor. Stil, Kalite, Servis, Yenilikçi Yaklaşım ve Güven ilkeleri ile hareket eden ve yaptığı her işte müşterilerini ön planda tutan marka, tüm dünyada daimi yenilikçi ürünleri, yüksek kalite standartları ve bu amaçta oluşturduğu ilkeleri ile ürünlerini satışa sunuyor.

Marks&Spencer
Tüm dünyada tanınan İngiliz perakende devi Marks & Spencer, modern stil ve kaliteyi, kadın & erkek, çocuk, iç giyim koleksiyonları açılımında ve bunların yanı sıra ev koleksiyonu seçenekleriyle gıda ürünlerini, müşterilerinin beğenisine sunuyor. 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağazalar zinciriyle kuruluşu bir yüzyılı aşkın süre öncesine dayanan Marks & Spencer, İngiltere'nin öncü perakendecileri arasında bulunuyor. Türkiye'de ise 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren marka, bugün 43 mağazası ile Türkiye'nin önemli giyim perakende zincirleri arasında yer alıyor. Stil, Kalite, Servis, Yenilikçi Yaklaşım ve Güven ilkeleri ile hareket eden ve yaptığı her işte müşterilerini ön planda tutan marka, tüm dünyada daimî yenilikçi ürünleri, yüksek kalite standartları ve bu amaçta oluşturduğu ilkeleri ile ürünlerini satışa sunuyor.