Haberler / Marks&Spencer Basın Bültenleri
28.12.2017

Marks & Spencer'dan yılın son sürprizi!

Modanın yüksek kaliteyle buluştuğu, yılbaşı alışverişlerinin vazgeçilmez adresi Marks & Spencer, yılın son üç gününe özel sürpriz kampanyasını duyurdu. 28 Aralık – 1 Ocak tarihleri arasında geçerli olacak yılın son sürprizi, her 400 TL'lik alışverişe 100 TL'lik hediye çekinin yanı sıra ikinci ürüne yüzde 40 indirim fırsatı sunuyor. Yılbaşında sevdiklerinize Marks & Spencer'ın zengin dünyasından hediye seçmek için bu son büyük fırsatı kaçırmayın!

Marks & Spencer, “Hayatı İyi Yaşa” mottosuyla sunduğu seçkin stil ve binlerce hediye alternatifinin yanı sıra cazip yılbaşı kampanyalarıyla dikkat çekiyor. Yılbaşı ağaçlarını süsleyecek pırıl pırıl aksesuarlardan sofralarda yerini alacak leziz atıştırmalıklara, ev partilerine renk katacak yastık, mum ve oda kokularından herkesin ilgisini çekecek dekoratif objelere dek pek çok ürünle Marks & Spencer, yeni yılı dolu dolu yaşamanız ve her beğeniye uygun bir hediye seçmeniz için hazır.

Yüksek çözünürlüklü imaj ve dekupe görseller için:

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

www.marksandspencer.com.tr

Marks & Spencer Hakkında
İngiliz perakende devi Marks & Spencer, modern stil ve kaliteyi, kadın & erkek, çocuk, iç giyim koleksiyonları açılımında ve bunların yanı sıra ev koleksiyonu ürünlerini, müşterilerinin beğenisine sunuyor. 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağazalar zinciriyle kuruluşu bir yüzyılı aşkın süre öncesine dayanan Marks & Spencer, İngiltere'nin öncü perakendecileri arasında bulunuyor. Türkiye'de ise 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren marka, bugün 45 mağazası ve yeni açılan Online alışveriş sitesi Türkiye'nin önemli giyim perakende zincirleri arasında yer alıyor. Stil, Kalite, Servis, Yenilikçi Yaklaşım ve Güven ilkeleri ile hareket eden ve yaptığı her işte müşterilerini ön planda tutan marka, tüm dünyada daimî yenilikçi ürünleri, yüksek kalite standartları ve bu amaçta oluşturduğu ilkeleri ile ürünlerini satışa sunuyor.

Marks&Spencer
Tüm dünyada tanınan İngiliz perakende devi Marks & Spencer, modern stil ve kaliteyi, kadın & erkek, çocuk, iç giyim koleksiyonları açılımında ve bunların yanı sıra ev koleksiyonu seçenekleriyle gıda ürünlerini, müşterilerinin beğenisine sunuyor. 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağazalar zinciriyle kuruluşu bir yüzyılı aşkın süre öncesine dayanan Marks & Spencer, İngiltere'nin öncü perakendecileri arasında bulunuyor. Türkiye'de ise 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren marka, bugün 43 mağazası ile Türkiye'nin önemli giyim perakende zincirleri arasında yer alıyor. Stil, Kalite, Servis, Yenilikçi Yaklaşım ve Güven ilkeleri ile hareket eden ve yaptığı her işte müşterilerini ön planda tutan marka, tüm dünyada daimî yenilikçi ürünleri, yüksek kalite standartları ve bu amaçta oluşturduğu ilkeleri ile ürünlerini satışa sunuyor.