Haberler / Marks&Spencer Basın Bültenleri
23.06.2017

Marks & Spencer'dan bayrama özel alışverişlerinizde 27 Haziran'a kadar 2'nci ürüne %50 indirim fırsatı

“Hayatın her anı yaşamaya değer, iyi yaşayın, tadını çıkarın” mottosuyla yola çıkan Marks & Spencer, bayrama özel 2'nci ürüne %50 indirim kampanyasını duyurdu.

Modanın yüksek kaliteyle buluştuğu Marks & Spencer, kadın, erkek, çocuk, kişisel bakım, iç giyim, plaj giyim ve ev dekorasyonundan oluşan geniş ürün yelpazesiyle her beden ve ölçüde, kaliteli, şık ve rahat giyinebilme imkânı sunuyor. Hayatın her anı yaşamaya değer diyen ve yeni yaz koleksiyonunu “Hayatın her anı yaşamaya değer, iyi yaşayın, tadını çıkarın” sloganıyla tüketiciyle buluşturan Marks & Spencer bayrama özel bir kampanya sunuyor.

Sevilen İngiliz model Rosie Huntington imzalı mayo ve bikini koleksiyonu, pastel renkler, etnik desenleriyle tatil moduna girenlere özel yaz gardıroplarını uçuşan kumaşlarla hafifleten kadın koleksiyonu ve erkekler için kurtarıcı pek çok parça sunan erkek koleksiyonu da kampanya içerisinde yer alıyor. Buna ek olarak eğlenceden vazgeçmeyen miniklerin yaz stilini oluşturan bebek ve çocuk koleksiyonu, ev dekorasyonu (kırmızı etiketli çocuk ve ev dekorasyonu ürünleri dışında) ve kişisel bakım ürünleri de dahil olmak üzere tüm sezon ürünlerinde geçerli olacak 2. ürüne %50 indirim kampanyası 27 Haziran'a dek devam edecek.

Yüksek çözünürlüklü imaj ve dekupe görselleri için:

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr
www.marksandspencer.com.tr

Marks & Spencer Hakkında
Tüm dünyada tanınan İngiliz perakende devi Marks & Spencer, modern stil ve kaliteyi, kadın & erkek, çocuk, iç giyim koleksiyonları açılımında ve bunların yanı sıra ev koleksiyonu seçenekleriyle gıda ürünlerini, müşterilerinin beğenisine sunuyor. 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağazalar zinciriyle kuruluşu bir yüzyılı aşkın süre öncesine dayanan Marks & Spencer, İngiltere'nin öncü perakendecileri arasında bulunuyor. Türkiye'de ise 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren marka, bugün 43 mağazası ile Türkiye'nin önemli giyim perakende zincirleri arasında yer alıyor. Stil, Kalite, Servis, Yenilikçi Yaklaşım ve Güven ilkeleri ile hareket eden ve yaptığı her işte müşterilerini ön planda tutan marka, tüm dünyada daimî yenilikçi ürünleri, yüksek kalite standartları ve bu amaçta oluşturduğu ilkeleri ile ürünlerini satışa sunuyor.

Marks&Spencer