Haberler / Marks&Spencer Basın Bültenleri
08.05.2017

Marks & Spencer'dan Anneler Günü'ne özel seçkin ve şık hediye önerileri

Hem stil ve kalitenin adresi hem de modern annelerin favorisi Marks & Spencer, bu yıl yine birbirinden zengin hediye alternatifleri sunuyor. Her yaşa, her zevke ve her ihtiyaca cevap veren zengin koleksiyonlarıyla alışveriş deneyimini farklı kılan Marks & Spencer, çok özel bir kampanyayla baş tacımız annelerin Anneler Günü'nü kutluyor. Marks & Spencer'dan yapılan her 300 TL'lik alışverişe 100 TL, 400 TL'lik alışverişe ise 150 TL değerinde hediye çeki, annesini mutlu etmek isteyenleri bekliyor.

Modanın yüksek kaliteyle buluştuğu Marks & Spencer, Anneler Günü için seçkin ve şık hediye alternatifleri sunuyor. Pastel renkler, göz alıcı desenler ve zengin dokulara sahip ürünleriyle Marks & Spencer İlkbahar – Yaz koleksiyonundan annelerimizin çok seveceği bir hediye seçmek mümkün. Üstelik Marks & Spencer her 300 TL'lik alışverişe 100 TL, 400 TL'lik alışverişe ise 150 TL değerinde hediye çeki kazandırıyor.

Bahar aylarının vazgeçilmezi rengarenk hırkalar, hem desenli hem de pastel renklere sahip üst giyim ürünleri, sezonun trendi kol ve bel detaylarıyla dikkat çeken bluzlar, çiçekli ve çizgili desenleriyle modern duruşa sahip elbiseler, Marks & Spencer mağazalarında hediye paketlerine girmek üzere anneleri bekliyor.

Anneler Günü'nde bizi kendisinden çok düşünen annelerimizin şıklığı ve rahatlığı için aynı çatı altında birbirinden cazip hediye alternatifleri sunan Marks & Spencer'da ısınan havalarda annelerin çok tercih ettiği koton ve keten şortların yanı sıra, etek ve pantolon seçeneklerini de bulmak mümkün. Özellikle pantolonlarının şık kesimleri ve tarzlarıyla iddialı olan Marks & Spencer'da günlük denim modellerinin yanı sıra farklı modellerdeki pantolonları da bulmak mümkün. Bu yıl annelere şıklığı ve konforu aynı anda hediye edebileceğiniz cazip önerilerle dolu Marks & Spencer dünyasını ziyaret etmeden, hediye seçmeyin.
Yüksek çözünürlüklü imaj ve dekupe görselleri için:

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

www.marksandspencer.com.tr

Marks & Spencer Hakkında
Tüm dünyada tanınan İngiliz perakende devi Marks & Spencer, modern stil ve kaliteyi, kadın & erkek, çocuk, iç giyim koleksiyonları açılımında ve bunların yanı sıra ev koleksiyonu seçenekleriyle gıda ürünlerini, müşterilerinin beğenisine sunuyor. 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağazalar zinciriyle kuruluşu bir yüzyılı aşkın süre öncesine dayanan Marks & Spencer, İngiltere'nin öncü perakendecileri arasında bulunuyor. Türkiye'de ise 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren marka, bugün 43 mağazası ile Türkiye'nin önemli giyim perakende zincirleri arasında yer alıyor. Stil, Kalite, Servis, Yenilikçi Yaklaşım ve Güven ilkeleri ile hareket eden ve yaptığı her işte müşterilerini ön planda tutan marka, tüm dünyada daimî yenilikçi ürünleri, yüksek kalite standartları ve bu amaçta oluşturduğu ilkeleri ile ürünlerini satışa sunuyor.

Marks&Spencer
Tüm dünyada tanınan İngiliz perakende devi Marks & Spencer, modern stil ve kaliteyi, kadın & erkek, çocuk, iç giyim koleksiyonları açılımında ve bunların yanı sıra ev koleksiyonu seçenekleriyle gıda ürünlerini, müşterilerinin beğenisine sunuyor. 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağazalar zinciriyle kuruluşu bir yüzyılı aşkın süre öncesine dayanan Marks & Spencer, İngiltere'nin öncü perakendecileri arasında bulunuyor. Türkiye'de ise 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren marka, bugün 43 mağazası ile Türkiye'nin önemli giyim perakende zincirleri arasında yer alıyor. Stil, Kalite, Servis, Yenilikçi Yaklaşım ve Güven ilkeleri ile hareket eden ve yaptığı her işte müşterilerini ön planda tutan marka, tüm dünyada daimî yenilikçi ürünleri, yüksek kalite standartları ve bu amaçta oluşturduğu ilkeleri ile ürünlerini satışa sunuyor.