Haberler / Marks&Spencer Basın Bültenleri
20.12.2017

Marks & Spencer'dan 21 Aralık'a yüzde 21 indirim sürprizi

Yalnızca bir gün ve tüm ürünlerde geçerli yüzde 21'lik indirim fırsatıyla bu yılbaşında sevdiklerinize Marks & Spencer'dan hediye seçmek çok kolay!

Yılbaşı ağaçlarını süsleyecek pırıl pırıl aksesuarlardan sofralarda yerini alacak leziz atıştırmalıklara, ev partilerine renk katacak yastık, mum ve oda kokularından herkesin ilgisini çekecek dekoratif objelere dek pek çok ürünle ve 21 Aralık'a özel yüzde 21'lik indirimiyle Marks & Spencer, yeni yılı dolu dolu yaşamanız ve her beğeniye uygun bir hediye seçmeniz için hazır.

Marks & Spencer Kadın Giyim Koleksiyonu'nda geniş renk ve model alternatiflerine sahip hırka, kazak ve kışlık pantolonlar, her saate ve duruma uygun birbirinden şık elbiseler, soğuk havalara tarz katan kaban ve montlar yer alıyor. Kadın giyim koleksiyonunda kış renklerinin modern tonları çivit mavisi, siyah, yoğun kırmızı, zengin fuşya ve sıcak karameller mükemmel bir uyum sergiliyor.

Marks & Spencer'ın her mevsim dikkat çeken iç giyim koleksiyonu, bu yılbaşında da olmazsa olmaz kırmızı rengin farklı yorumlarıyla hediye paketlerine girmeyi bekliyor. Uyku çorapları ve krem setleri, yeni yıl hediye alternatiflerinin favorileri arasında gösteriliyor.

Marks & Spencer'ın Erkek Giyim Koleksiyonu'ndaki kazak, hırka, gömlek ve ceket gibi gardıropların olmazsa olmazlarının yanı sıra, kaban ve montlar, sıcacık atkılar, konforlu iç giyim parçaları beylere yılbaşı hediyesi seçmenin en şık ve en pratik yolu.

Çocuk ve bebek ürünlerinde de birbirinden sevimli ve şık hediye alternatiflerine sahip Marks & Spencer koleksiyonu, sezonun favori baskılarıyla süslü parçaların yanı sıra kırmızı hakimiyetinde sıcacık kışlıklar sunuyor.

Yüksek çözünürlüklü imaj ve dekupe görseller için:

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr
www.marksandspencer.com.tr

Marks & Spencer Hakkında
İngiliz perakende devi Marks & Spencer, modern stil ve kaliteyi, kadın & erkek, çocuk, iç giyim koleksiyonları açılımında ve bunların yanı sıra ev koleksiyonu ürünlerini, müşterilerinin beğenisine sunuyor. 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağazalar zinciriyle kuruluşu bir yüzyılı aşkın süre öncesine dayanan Marks & Spencer, İngiltere'nin öncü perakendecileri arasında bulunuyor. Türkiye'de ise 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren marka, bugün 45 mağazası ve yeni açılan Online alışveriş sitesi Türkiye'nin önemli giyim perakende zincirleri arasında yer alıyor. Stil, Kalite, Servis, Yenilikçi Yaklaşım ve Güven ilkeleri ile hareket eden ve yaptığı her işte müşterilerini ön planda tutan marka, tüm dünyada daimî yenilikçi ürünleri, yüksek kalite standartları ve bu amaçta oluşturduğu ilkeleri ile ürünlerini satışa sunuyor.

Marks&Spencer
Tüm dünyada tanınan İngiliz perakende devi Marks & Spencer, modern stil ve kaliteyi, kadın & erkek, çocuk, iç giyim koleksiyonları açılımında ve bunların yanı sıra ev koleksiyonu seçenekleriyle gıda ürünlerini, müşterilerinin beğenisine sunuyor. 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağazalar zinciriyle kuruluşu bir yüzyılı aşkın süre öncesine dayanan Marks & Spencer, İngiltere'nin öncü perakendecileri arasında bulunuyor. Türkiye'de ise 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren marka, bugün 43 mağazası ile Türkiye'nin önemli giyim perakende zincirleri arasında yer alıyor. Stil, Kalite, Servis, Yenilikçi Yaklaşım ve Güven ilkeleri ile hareket eden ve yaptığı her işte müşterilerini ön planda tutan marka, tüm dünyada daimî yenilikçi ürünleri, yüksek kalite standartları ve bu amaçta oluşturduğu ilkeleri ile ürünlerini satışa sunuyor.