Haberler / Marks&Spencer Basın Bültenleri
15.11.2017

Marks & Spencer'da

“Pembe Ekim”

İç giyimin lider markası Marks & Spencer, Fibaemeklilik ile Ekim boyunca kadın sağlığı farkındalığına yönelik bir dizi çalışma yürütüyor.

Alışveriş deneyimini tek çatı altında sunduğu zengin koleksiyonlarıyla farklı kılan Marks & Spencer, Fibaemeklilik ile birlikte ekim ayı boyunca bir dizi etkinlik ve kampanya gerçekleştiriyor.

Marks & Spencer “Kadın sağlığı için önce doğru sütyen” diyor
Ekim ayı itibariyle Marks & Spencer mağazalarında kadın sağlığına yönelik farkındalık ve sosyal sorumluluk projeleri tüketiciler ile buluşuyor. Ayrıca Marks & Spencer'ın iç giyim koleksiyonlarının bulunduğu mağazalarda, Marks & Spencer'ın özel hizmeti olan ve sektörde sadece Marks & Spencer tarafından sunulan ve  “bra-fitter” olarak adlandırılan danışmanlar da özel hizmet veriyor. Tüm kadın tüketicilerin sütyen seçimi için doğru ölçünün alınması, beden yapısına uygun doğru sütyenin bulunması ve vücudunu tanıması konularında özel eğitim alan bu uzmanlar, müşterilere bundan sonraki seçimlerinde dikkat etmeleri gereken püf noktalarından da bahsediyor.

Kadın içgiyim ‘den yapılan 250 TL ve üzeri alışverişlere “Pembe Kurdele Paketi” hediye
Marks & Spencer'ın Fibaemeklilik ile ortak yürüttüğü “Pembe Kurdele Paketi”  başladığı günden bu yana büyük bir ilgi ve heyecanla destek görüyor. Bu proje ile Marks & Spencer ve Fiba Emeklilik, Türkiye'de kadın sağlığı konusunda toplumda bilinç ve farkındalık yaratmayı hedefliyor. Pembe Kurdele Paketi, kadın sağlığı üzerinde altı farklı riski kapsayan özel bir sigorta ürünü. Ekim ayı boyunca Marks & Spencer mağazalarından 250 TL ve üzeri iç giyim alışverişi yapan herkese bu sigorta paketi Fibaemeklilik tarafından hediye ediliyor.

Marks & Spencer ve Fibaemeklilik'ten AÇEV'e destek
Marks & Spencer ve Fibaemeklilik, ekim ayı boyunca gerçekleştirdiği farkındalık çalışmaları kapsamında AÇEV'in “Genç Kadınlar ile Hayat Dolu Buluşmalar” projesine de destek oluyor. “ Genç Kadınlar ile Hayat Dolu Buluşmalar”, aktif bir birey olarak eğitimine devam etmek, sağlıklı olmak, çocuklarının gelişimini desteklemek, etkili okuyup yazmak, kısacası hayatı yakalamak isteyen genç kadınlar için hazırlanan özel bir gelişim projesi olarak adlandırılıyor. Ekim ayı boyunca Marks & Spencer mağazalarında özel olarak satılan “pembe kalemler”den elde edilecek gelirin tamamı ve Fibaemeklilik tarafında yapılacak bağış AÇEV'in “Genç Kadınlar ile Hayat Dolu Buluşmalar” projesine aktarılacak.

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

Marks & Spencer Hakkında
Tüm dünyada tanınan İngiliz perakende devi Marks & Spencer, modern stil ve kaliteyi, kadın & erkek, çocuk, iç giyim koleksiyonları açılımında ve bunların yanı sıra ev koleksiyonu seçenekleriyle gıda ürünlerini, müşterilerinin beğenisine sunuyor. 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağazalar zinciriyle kuruluşu bir yüzyılı aşkın süre öncesine dayanan Marks & Spencer, İngiltere'nin öncü perakendecileri arasında bulunuyor. Türkiye'de ise 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren marka, bugün 43 mağazası ile Türkiye'nin önemli giyim perakende zincirleri arasında yer alıyor. Stil, Kalite, Servis, Yenilikçi Yaklaşım ve Güven ilkeleri ile hareket eden ve yaptığı her işte müşterilerini ön planda tutan marka, tüm dünyada daimî yenilikçi ürünleri, yüksek kalite standartları ve bu amaçta oluşturduğu ilkeleri ile ürünlerini satışa sunuyor.

Marks&Spencer