Haberler / Marks&Spencer Basın Bültenleri
11.10.2017

Marks & Spencer'da “Pembe Ekim”

İç giyimin lider markası Marks & Spencer, Meme Kanseri Bilinçlendirme ayı olarak bilinen ekim boyunca farkındalığa yönelik bir dizi çalışma yürütüyor.

Alışveriş deneyimini tek çatı altında sunduğu zengin koleksiyonlarıyla farklı kılan Marks & Spencer, ekim ayı boyunca Meme Kanseri Bilinçlendirme Ayı konseptiyle bir dizi etkinlik ve kampanya gerçekleştiriyor. Bu kapsamda 11 Ekim 2017 Çarşamba günü saat 14:00'te Meme Cerrahisi ve Genel Cerrahi Op. Dr. Selçuk Kihtir, Marks & Spencer Bağdat Caddesi Mağazası'nda Kadın Sağlığı konulu özel bir söyleşi gerçekleştirecek. Tüm Marks & Spencer ziyaretçilerinin katılımına açık olarak gerçekleştirilecek söyleşide meme kanserine yönelik pek çok soru cevap bulacak, erken teşhise yönelik ipuçları paylaşılacak.

Marks & Spencer “Meme sağlığı için önce doğru sütyen” diyor
Ekim ayı itibariyle Marks & Spencer mağazalarına yerleştirilen ve meme sağlığına yönelik bilinçlendirme sağlayacak panoların yanı sıra müşteriler belirli mağazalarda soyunma odalarına özel hazırlanan yönlendirme panosu sayesinde kendi meme kontrollerini gerçekleştirebiliyor. Ayrıca Marks & Spencer'ın iç giyim koleksiyonlarının bulunduğu mağazalarda, “bra-fitter” olarak adlandırılan danışmanlar da özel hizmet veriyor. Müşterilerin sütyen seçimi için doğru ölçünün alınması, beden yapısına uygun doğru parçanın bulunması konusunda özel eğitim alan bu uzmanlar, müşterilere bundan sonraki seçimlerinde dikkat etmeleri gereken püf noktalarından da bahsediyor.

250 TL ve üzeri alışverişlere “Pembe Kurdele Paketi” hediye
Marks & Spencer'ın Fiba Emeklilik ile ortak yürüttüğü “Pembe Kurdele Paketi”  başladığı günden bu yana büyük bir ilgi ve heyecanla destek görüyor. Bu proje ile Marks & Spencer ve Fiba Emeklilik, Türkiye'de meme sağlığı konusunda toplumda bilinç ve farkındalık yaratmayı hedefliyor. Pembe Kurdele Paketi, başta meme kanseri olmak üzere altı farklı kadın kanserini kapsayan özel bir sigorta ürünü. Ekim ayı boyunca Marks & Spencer mağazalarından 250 TL ve üzeri iç giyim alışverişi yapan herkese bu sigorta paketi hediye ediliyor.

Marks & Spencer'dan AÇEV'e destek
Marks & Spencer, ekim ayı boyunca gerçekleştirdiği farkındalık çalışmaları kapsamında AÇEV'in “Hayat Dolu Buluşmalar” projesine de destek oluyor. “Hayat Dolu Buluşmalar”, aktif bir birey olarak eğitimine devam etmek, sağlıklı olmak, çocuklarının gelişimini desteklemek, etkili okuyup yazmak, kısacası hayatı yakalamak isteyen genç kadınlar için hazırlanan özel bir gelişim projesi olarak adlandırılıyor. Ekim ayı boyunca Marks & Spencer mağazalarında özel olarak satılan “pembe kalemler”den elde edilecek gelirin tamamı ve Marks & Spencer markalı iç giyim ürünlerinin satışından da elde edilecek gelir AÇEV'in Hayat Dolu Buluşmalar projesine aktarılacak.

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr
www.marksandspencer.com.tr

Marks & Spencer Hakkında
Tüm dünyada tanınan İngiliz perakende devi Marks & Spencer, modern stil ve kaliteyi, kadın & erkek, çocuk, iç giyim koleksiyonları açılımında ve bunların yanı sıra ev koleksiyonu seçenekleriyle gıda ürünlerini, müşterilerinin beğenisine sunuyor. 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağazalar zinciriyle kuruluşu bir yüzyılı aşkın süre öncesine dayanan Marks & Spencer, İngiltere'nin öncü perakendecileri arasında bulunuyor. Türkiye'de ise 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren marka, bugün 43 mağazası ile Türkiye'nin önemli giyim perakende zincirleri arasında yer alıyor. Stil, Kalite, Servis, Yenilikçi Yaklaşım ve Güven ilkeleri ile hareket eden ve yaptığı her işte müşterilerini ön planda tutan marka, tüm dünyada daimî yenilikçi ürünleri, yüksek kalite standartları ve bu amaçta oluşturduğu ilkeleri ile ürünlerini satışa sunuyor.

Marks&Spencer