Haberler / Marks&Spencer Basın Bültenleri
23.11.2017

Marks & Spencer'da çılgın hafta sonu

Marks & Spencer, 24-26 Kasım tarihleri arasında tüm alışverişlerde ikinci ürüne yüzde 40 indirim  sunan çılgın hafta sonu kampanyasıyla alışveriş deneyiminize eşsiz bir fırsat katıyor.

Alışveriş deneyimini tek çatı altında sunduğu zengin koleksiyonlarıyla farklı kılan Marks & Spencer, 24-25-26 Kasım 2017 tarihlerinde yapılacak tüm alışverişlerde ikinci ürüne yüzde 40'lık çılgın bir indirim sunuyor.  Kışlık giyimden aksesuara, iç çamaşırdan elbiseye, ayakkabıdan uyku giyimine her ihtiyaca modern, şık ve seçkin bir stil katan Marks & Spencer'daki çılgın hafta sonu kampanyasını kaçırmayın!

Yüksek çözünürlüklü imaj ve dekupe görseller için:

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

www.marksandspencer.com.tr

Marks & Spencer Hakkında
Tüm dünyada tanınan İngiliz perakende devi Marks & Spencer, modern stil ve kaliteyi, kadın & erkek, çocuk, iç giyim koleksiyonları açılımında ve bunların yanı sıra ev koleksiyonu seçenekleriyle gıda ürünlerini, müşterilerinin beğenisine sunuyor. 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağazalar zinciriyle kuruluşu bir yüzyılı aşkın süre öncesine dayanan Marks & Spencer, İngiltere'nin öncü perakendecileri arasında bulunuyor. Türkiye'de ise 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren marka, bugün 43 mağazası ile Türkiye'nin önemli giyim perakende zincirleri arasında yer alıyor. Stil, Kalite, Servis, Yenilikçi Yaklaşım ve Güven ilkeleri ile hareket eden ve yaptığı her işte müşterilerini ön planda tutan marka, tüm dünyada daimî yenilikçi ürünleri, yüksek kalite standartları ve bu amaçta oluşturduğu ilkeleri ile ürünlerini satışa sunuyor.

Marks&Spencer