Haberler / Marks&Spencer Basın Bültenleri
19.04.2017

Marks & Spencer'da 17-24 Nisan tarihlerinde 3 al 2 öde kampanyası hem çocukları hem de ailelerini sevindiriyor

Stil ve kalitenin adresi Marks & Spencer, çocukların konforu için tasarlanan birbirinden enerjik, rengarenk ürünlerinde geçerli, 23 Nisan coşkusuna yakışır bir kampanya duyurdu. 17 – 24 Nisan 2017 tarihleri arasında Marks & Spencer mağazalarındaki tüm bebek ve çocuk ürünlerinde 3 al 2 öde kampanyası uygulanıyor.

Miniklerin konforu için özel tasarlanan ayrıntılarıyla öne çıkan Marks & Spencer yaza göz kırpan, renkli ve eğlenceli desenlerden oluşan bebek ve çocuk koleksiyonlarında 23 Nisan şerefine 3 al 2 öde kampanyasını duyurdu. Marks & Spencer, renkli, hareket özgürlüğü sağlayan ve her yaş aralığına uygun baharlık parçalarıyla miniklere şık ve enerjik bir ilkbahar koleksiyonu sunarken, cazip 3 al 2 öde kampanyasıyla büyüklerin de yüzünü güldürecek.

23 Nisan coşkusunu yalnızca indirimle değil, özel aktivitelerle de süsleyecek olan Marks & Spencer, üç ildeki mağazalarında miniklere keyifli anlar yaşatacak:

• 22 Nisan 2017: İstanbul Akasya AVM, İzmir Alsancak, Ankara Bilkent mağazalarında 13.00 – 17.00 saatleri arasında eğitmenler eşliğinde yüz boyama aktivitesi.
  • 22 Nisan 2017: İstanbul Bağdat Caddesi mağazasında Kuko Sanat Merkezi ile 12.00 – 17.00 arasında resim, oyuncak ve ebru olmak üzere üç farklı atölye. (Etkinliğe katılım kontenjanla sınırlıdır.)
  • 23 Nisan 2017: İstanbul Bağdat Caddesi mağazasında 13.00 – 17.00 saatleri arasında eğitmenler eşliğinde yüz boyama aktivitesi.

Yüksek çözünürlüklü imaj ve dekupe görselleri için:

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

www.marksandspencer.com.tr

Marks & Spencer Hakkında

Tüm dünyada tanınan İngiliz  perakende devi Marks & Spencer, modern stil ve kaliteyi , kadın & erkek, çocuk, iç giyim koleksiyonları açılımında ve bunların yanı sıra ev koleksiyonu seçenekleriyle gıda ürünlerini, müşterilerinin beğenisine sunuyor. 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağazalar zinciriyle kuruluşu bir yüzyılı aşkın süre öncesine dayanan Marks & Spencer, İngiltere'nin öncü perakendecileri arasında bulunuyor. Türkiye'de  ise 1995 yılından  bu yana  faaliyet gösteren  marka, bugün 43 mağazası ile Türkiye'nin önemli giyim perakende  zincirleri arasında yer alıyor. Stil, Kalite, Servis, Yenilikçi Yaklaşım ve Güven ilkeleri ile hareket eden ve yaptığı her işte müşterilerini ön planda tutan marka, tüm dünyada daimi yenilikçi ürünleri, yüksek kalite standartları ve bu amaçta oluşturduğu ilkeleri ile ürünlerini satışa sunuyor.

Marks&Spencer
Tüm dünyada tanınan İngiliz perakende devi Marks & Spencer, modern stil ve kaliteyi, kadın & erkek, çocuk, iç giyim koleksiyonları açılımında ve bunların yanı sıra ev koleksiyonu seçenekleriyle gıda ürünlerini, müşterilerinin beğenisine sunuyor. 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağazalar zinciriyle kuruluşu bir yüzyılı aşkın süre öncesine dayanan Marks & Spencer, İngiltere'nin öncü perakendecileri arasında bulunuyor. Türkiye'de ise 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren marka, bugün 43 mağazası ile Türkiye'nin önemli giyim perakende zincirleri arasında yer alıyor. Stil, Kalite, Servis, Yenilikçi Yaklaşım ve Güven ilkeleri ile hareket eden ve yaptığı her işte müşterilerini ön planda tutan marka, tüm dünyada daimî yenilikçi ürünleri, yüksek kalite standartları ve bu amaçta oluşturduğu ilkeleri ile ürünlerini satışa sunuyor.