Haberler / Marks&Spencer Basın Bültenleri
12.04.2017

Marks & Spencer dünyasının yeni sezon iç giyim koleksiyonlarında özel bir kampanya başlıyor

Modanın yüksek kaliteyle buluştuğu Marks & Spencer, tüm yeni sezon iç giyim ürünlerinde geçerli olacak çok özel bir indirim fırsatı sunuyor. 6 - 16 Nisan 2017 tarihleri arasında Marks & Spencer'in alışkanlıkları değiştiren iç giyim koleksiyonundan bir ürün alanlar, ikincisine yüzde 30 indirimle sahip olacak.

Marks & Spencer'ın modern, kullanımı rahat, tüm yeni sezon iç giyim ürünlerinde geçerli “ikinci ürüne yüzde 30 indirim” fırsatı, her zevke uygun birbirinden şık iç giyim ürünlerine göz atmak için harika bir fırsat sunuyor.

The Model & Lace” ve “Vintage Lace” isimli iki yeni sutyen koleksiyonu, dantelin şıklığını Marks & Spencer kalitesi ve konforuyla buluşturuyor. Gün boyu kullanıma uygun, kaliteyi hissettiren ürünler sunan bu iki yeni koleksiyon, iç dünyanıza rahatlığın yanı sıra işlevsellik de katıyor.

Marks & Spencer'ın üst ve alt iç giyim ürünleri arasında bulunan tişörtlere özel sutyen modelleri, her bedene uygun seçenekleriyle baharda gardıropların vazgeçilmezi haline gelen tişörtlerin içine uygun sutyen arama derdine son veriyor. Destekli ve beş farklı şekilde ayarlanabilen askılara sahip “push-up” straplez modeller, yumuşak pamuklu kumaşlarıyla konforu iç giyime taşıyan alt-üst parçalar ve balensiz çözümleriyle sunulan sutyen modelleriyle, Marks & Spencer'ın zengin dünyası her zevke uygun şık parçalar sunuyor.

Yüksek çözünürlüklü imaj ve dekupe görselleri için:

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

www.marksandspencer.com.tr

Marks & Spencer Hakkında

Tüm dünyada tanınan İngiliz  perakende devi Marks & Spencer, modern stil ve kaliteyi , kadın & erkek, çocuk, iç giyim koleksiyonları açılımında ve bunların yanı sıra ev koleksiyonu seçenekleriyle gıda ürünlerini, müşterilerinin beğenisine sunuyor. 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağazalar zinciriyle kuruluşu bir yüzyılı aşkın süre öncesine dayanan Marks & Spencer, İngiltere'nin öncü perakendecileri arasında bulunuyor. Türkiye'de  ise 1995 yılından  bu yana  faaliyet gösteren  marka, bugün 43 mağazası ile Türkiye'nin önemli giyim perakende  zincirleri arasında yer alıyor. Stil, Kalite, Servis, Yenilikçi Yaklaşım ve Güven ilkeleri ile hareket eden ve yaptığı her işte müşterilerini ön planda tutan marka, tüm dünyada daimi yenilikçi ürünleri, yüksek kalite standartları ve bu amaçta oluşturduğu ilkeleri ile ürünlerini satışa sunuyor.

Marks&Spencer
Tüm dünyada tanınan İngiliz perakende devi Marks & Spencer, modern stil ve kaliteyi, kadın & erkek, çocuk, iç giyim koleksiyonları açılımında ve bunların yanı sıra ev koleksiyonu seçenekleriyle gıda ürünlerini, müşterilerinin beğenisine sunuyor. 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağazalar zinciriyle kuruluşu bir yüzyılı aşkın süre öncesine dayanan Marks & Spencer, İngiltere'nin öncü perakendecileri arasında bulunuyor. Türkiye'de ise 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren marka, bugün 43 mağazası ile Türkiye'nin önemli giyim perakende zincirleri arasında yer alıyor. Stil, Kalite, Servis, Yenilikçi Yaklaşım ve Güven ilkeleri ile hareket eden ve yaptığı her işte müşterilerini ön planda tutan marka, tüm dünyada daimî yenilikçi ürünleri, yüksek kalite standartları ve bu amaçta oluşturduğu ilkeleri ile ürünlerini satışa sunuyor.