Haberler / Marks&Spencer Basın Bültenleri
10.03.2017

Marks & Spencer dünyasının şık stili ilkbahar çocuk giyim koleksiyonuna da yansıyor

Stil ve kalitenin adresi Marks & Spencer, çocuklar için de birbirinden enerjik ve rengarenk ürünleriyle bahar enerjisine yakışan bir koleksiyon sunuyor. Renkli elbiselerin, şortların, mayoların, baskılı tişörtlerin, paketli şortlu takım pijamaların ve aksesuarlarla iç giyim gruplarının ön plana çıktığı Marks & Spencer koleksiyonuyla minikler bu sezon çok şık olacak.

Marks & Spencer, renkli, hareket özgürlüğü sağlayan ve her yaş aralığına uygun baharlık parçalarıyla miniklere şık ve enerjik bir ilkbahar koleksiyonu sunuyor.

Yumuşak pamuklu kumaştan üretilen iç giyim alternatifleri, pijamalar ve çoraplar, yeni sezonda da alt ve üst giyim gruplarının tamamlayıcıları arasında. Miniklerin konforu için özel tasarlanan ayrıntılarıyla öne çıkan Marks & Spencer İlkbahar koleksiyonu parlak renkleri ve eğlenceli desenleriyle de dikkat çekiyor.

Baharlık parçaların yanı sıra kız ve erkek çocuklar için mayo ve bikinilerin de yavaş yavaş koleksiyonda yerini almasıyla, Marks & Spencer çocuk giyim koleksiyonu yaza göz kırpıyor.

Yüksek çözünürlüklü imaj ve dekupe görselleri için:

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

www.marksandspencer.com.tr

Marks & Spencer Hakkında

Tüm dünyada tanınan İngiliz  perakende devi Marks & Spencer, modern stil ve kaliteyi , kadın & erkek, çocuk, iç giyim koleksiyonları açılımında ve bunların yanı sıra ev koleksiyonu seçenekleriyle gıda ürünlerini, müşterilerinin beğenisine sunuyor. 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağazalar zinciriyle kuruluşu bir yüzyılı aşkın süre öncesine dayanan Marks & Spencer, İngiltere'nin öncü perakendecileri arasında bulunuyor. Türkiye'de  ise 1995 yılından  bu yana  faaliyet gösteren  marka, bugün 43 mağazası ile Türkiye'nin önemli giyim perakende  zincirleri arasında yer alıyor. Stil, Kalite, Servis, Yenilikçi Yaklaşım ve Güven ilkeleri ile hareket eden ve yaptığı her işte müşterilerini ön planda tutan marka, tüm dünyada daimi yenilikçi ürünleri, yüksek kalite standartları ve bu amaçta oluşturduğu ilkeleri ile ürünlerini satışa sunuyor.

Marks&Spencer
Tüm dünyada tanınan İngiliz perakende devi Marks & Spencer, modern stil ve kaliteyi, kadın & erkek, çocuk, iç giyim koleksiyonları açılımında ve bunların yanı sıra ev koleksiyonu seçenekleriyle gıda ürünlerini, müşterilerinin beğenisine sunuyor. 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağazalar zinciriyle kuruluşu bir yüzyılı aşkın süre öncesine dayanan Marks & Spencer, İngiltere'nin öncü perakendecileri arasında bulunuyor. Türkiye'de ise 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren marka, bugün 43 mağazası ile Türkiye'nin önemli giyim perakende zincirleri arasında yer alıyor. Stil, Kalite, Servis, Yenilikçi Yaklaşım ve Güven ilkeleri ile hareket eden ve yaptığı her işte müşterilerini ön planda tutan marka, tüm dünyada daimî yenilikçi ürünleri, yüksek kalite standartları ve bu amaçta oluşturduğu ilkeleri ile ürünlerini satışa sunuyor.