Haberler / Marks&Spencer Basın Bültenleri
10.03.2017

Marks & Spencer denim koleksiyonunda şaşırtan stiller kaliteyle buluşuyor

Stil ve kalitenin adresi Marks & Spencer'ın denim koleksiyonu, işlevleriyle fark yaratan modeller sunuyor. Dikkat çekici kesimlerin hayatı kolaylaştıran çözümlerle buluştuğu Marks & Spencer'ın denim koleksiyonunda her beğeniye uygun bir alternatif bulmak mümkün.

Tek çatı altında sunduğu zengin koleksiyonlarıyla alışveriş deneyimini farklı kılan Marks & Spencer'ın denim modelleri arasında, iki yıldız ürün dikkat çekiyor: Kalça ve basenlere şekil vererek ince bir görünüm sağlayan “Sculpt & Lift Jean” ve tüm gün hareket edenlerin özlediği konforlu kalıbıyla bir adım öne çıkan “The Travel Jean”.

Sculpt & Lift Jean, akıllı dikiş ve kumaş teknolojisinin yanı sıra özel tasarlanmış arka ceplerinin de etkisiyle basen ve kalçalarda mükemmel görünüm sağlıyor. Marks & Spencer Kadın Denim Koleksiyonunda Sculpt & Lift'in yanı sıra kesimleri ve kalitesiyle dikkat çeken pek çok alternatif sunuluyor. Jegging, Super Skinny, Skinny, Straight Leg, Slim Leg, Slim Bootcut ve Relaxed Slim kalıpları ile sunulan denim koleksiyonu sayesinde, aradığınız tüm denim modellerine Marks & Spencer kalitesiyle kavuşacaksınız.

Marks & Spencer Erkek Denim Koleksiyonu'nun yıldız ürünü The Travel Jean, yenilikçi streç kumaşı ve yumuşak dokusuyla özellikle seyahatlerde ve gün boyu kullanımda mükemmel bir konfor ve rahatlık sunuyor. Erkek denim koleksiyonunda da çeşitliliğiyle dikkat çeken Marks & Spencer'da Regular, Skinny, Slim, Straight ve Tappered denim modelleri stilinden ve kalitesinden ödün vermeyen beylerin beğenisine sunuluyor.

Marks & Spencer'in denim ürünlerinde kullanılan tescilli “Stay New Tech” teknolojisi her yıkamada denim kumaşın rengini korumasını sağlıyor. 130 yıllık deneyimini uzun süre ilk günkü gibi yeni kalacak kumaş teknolojilerine dönüştüren Marks & Spencer, “sürdürülebilir giyim”  vizyonuyla denim ürünlerin en büyük sorunu olan renk solmasına eşsiz bir çözüm sunuyor.

Yüksek çözünürlüklü imaj ve dekupe görselleri için:

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

www.marksandspencer.com.tr

Marks & Spencer Hakkında

Tüm dünyada tanınan İngiliz  perakende devi Marks & Spencer, modern stil ve kaliteyi , kadın & erkek, çocuk, iç giyim koleksiyonları açılımında ve bunların yanı sıra ev koleksiyonu seçenekleriyle gıda ürünlerini, müşterilerinin beğenisine sunuyor. 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağazalar zinciriyle kuruluşu bir yüzyılı aşkın süre öncesine dayanan Marks & Spencer, İngiltere'nin öncü perakendecileri arasında bulunuyor. Türkiye'de  ise 1995 yılından  bu yana  faaliyet gösteren  marka, bugün 43 mağazası ile Türkiye'nin önemli giyim perakende  zincirleri arasında yer alıyor. Stil, Kalite, Servis, Yenilikçi Yaklaşım ve Güven ilkeleri ile hareket eden ve yaptığı her işte müşterilerini ön planda tutan marka, tüm dünyada daimi yenilikçi ürünleri, yüksek kalite standartları ve bu amaçta oluşturduğu ilkeleri ile ürünlerini satışa sunuyor.

Marks&Spencer
Tüm dünyada tanınan İngiliz perakende devi Marks & Spencer, modern stil ve kaliteyi, kadın & erkek, çocuk, iç giyim koleksiyonları açılımında ve bunların yanı sıra ev koleksiyonu seçenekleriyle gıda ürünlerini, müşterilerinin beğenisine sunuyor. 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağazalar zinciriyle kuruluşu bir yüzyılı aşkın süre öncesine dayanan Marks & Spencer, İngiltere'nin öncü perakendecileri arasında bulunuyor. Türkiye'de ise 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren marka, bugün 43 mağazası ile Türkiye'nin önemli giyim perakende zincirleri arasında yer alıyor. Stil, Kalite, Servis, Yenilikçi Yaklaşım ve Güven ilkeleri ile hareket eden ve yaptığı her işte müşterilerini ön planda tutan marka, tüm dünyada daimî yenilikçi ürünleri, yüksek kalite standartları ve bu amaçta oluşturduğu ilkeleri ile ürünlerini satışa sunuyor.