Haberler / IAMNOTBASIC Basın Bültenleri
17.10.2017

Marjinal Porter Novelli de IAMNOTBASIC dedi

360 derece stratejik iletişim hizmeti sunan Marjinal Porter Novelli, duyarlı moda markası IAMNOTBASIC'in iletişim ajansı oldu.

IAMNOTBASIC, herkesin ihtiyaç duyduğu temel giyim parçalarını modern tasarımlar ve kaliteli kumaşlarla üretiyor. Moda sektöründe dolaba; doğaya ve insana duyarlı ürünleriyle fark yaratan girişim; kumaşıyla, tasarımlarıyla ve üretim felsefesiyle temel giyim ürünleri satan markalardan kendini duyarlı yaklaşımı ile ayrıştırıyor.

İletişim alanın marka felsefeleriyle örtüşen bir ajansla çalışmaktan mutluluk duyduklarını belirten IAMNOTBASIC kurucusu Orkan Orgun, “Minimalist bakışla sadece tişört üreterek başladığımız bu yolda artık ürün çeşitliliğini de artırmayı hedefliyoruz. İyi pamuk, keten, modal, lyocell gibi doğaya saygılı kumaşlarla üretim yapmanın yanı sıra sadece ürün üretiminde değil, e-ticaret tarafında da müşteri memnuniyetini önemsiyoruz. Bu nedenle ücretsiz kargo ve 90 gün içinde ücretsiz iade hizmetleri sunuyoruz” dedi.

Zamansız moda anlayışını ürünlerine yansıtan IAMNOTBASIC, kalite ve fiyat arasındaki dengeye öncelik veren şeffaf fiyat politikasıyla da moda dünyasında örnek bir konuma yerleşiyor.

İlgili kişi:
Barış Engin
barise@marjinal.com.tr

IAMNOTBASIC hakkında:
Bir gardırobun olmazsa olmaz parçalarını kaliteyle buluşturarak zamansız modayı üreten IAMNOTBASIC, duyarlı moda anlayışını sahiplenen bir markadır. Ürünlerinde çevre dostu kumaşlar kullanırken 1+1+1 anlayışı ile cirodan, üretilen ürünlerden ve ekibin zamanından ayırdıklarını sivil toplum alanında değerlendirerek duyarlı üretim politikasını her alana taşımaktadır. Dünyaca ünlü markalara üretim yapan, işçilerine iyi çalışma koşulları sunan atölyelerle çalışan IAMNOTBASIC, şeffaf fiyat politikasıyla da e-ticaret sektöründe kendine özgü bir konuma sahiptir. https://www.iamnotbasic.com/

IAMNOTBASIC