Haberler / İş GYO Basın Bültenleri
21.02.2018

Manzara Adalar'da erken teslim heyecanı!

İş GYO'nun Kartal'da hayata geçirdiği Manzara Adalar projesinde mutlu sona gelindi. Daire sahipleri beklenenden önce evlerini teslim aldı.

İş GYO tarafından Kartal bölgesinin gelişimine öncülük edecek niteliklerde gerçekleştirilen ve yükleniciliğini ANT Yapı'nın yaptığı Manzara Adalar projesinde teslimler Şubat ayında başladı.

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, “Projeyi planlanandan önce teslim ederek bir kez daha sektörün öncü markalarından biri olduğumuzu kanıtlıyoruz. Bizim için öncelikli olan bu eşsiz projenin tüm fonksiyonlarıyla bir an önce hayata geçmesiydi. Bu yönde en ince detayların bile dikkate alındığı yoğun bir çalışma temposuyla projemizi mümkün olan en iyi zamanlama ile gerçekleştirdik. ” dedi.

Manzara Adalar projesini cazip kılan özelliklerinden bir diğeri ise uygun aidat bedelleri. İş GYO Kurumsal İletişim, Satış, Kiralama ve Pazarlama Grup Başkanı Gülfem S. Tandoğan, “Sektörde kira bedelleriyle yarışan aidatlar sebebiyle birçok daire sahibinin mutsuz olduğunun farkındayız. Manzara Adalar projesinde vaadedilen hayatın sürdürülebilir kılınması ve müşterilerin memnuniyeti göz önünde bulundurularak herkesin mutlu olacağı, uygun aidat bedelleriyle oturum sağlanabilecek.”

Blok bazında teslim edilmeye başlanan projede 1+0'dan 5+1'e kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari nitelikli alanlar bulunuyor. Lokasyon itibarıyla arz ettiği yüksek yatırım değerinin yanı sıra, sahil şeridine 1,5 kilometrelik yürüyüş mesafesinde yeşillikler içinde tasarlanmış proje Marmara Denizi ve Adalar manzarasına hakim. Dünyaca tanınmış mimarlık firması Perkins Eastman imzalı ve ödüllü proje Anadolu Yakası karayolu, raylı sistem, hava yolu ve deniz yolu ağının merkezinde yer alıyor. Manzara Adalar, kapalı/açık yüzme havuzu, açık çocuk havuzu, fitness center, SPA alanı, hobi odaları, çocuk kulübü, farklı fonksiyonlarında konut sahiplerinin hayatlarını kolaylaştıran Homeextra'ları ve çok amaçlı spor kompleksi ile dingin ve keyifli bir yaşam sunuyor. Yansıma havuzları ve yürüyüş parkurlarıyla yaşamı zevke dönüştürüyor. Yaklaşık 2.500 m2'lik sosyal tesis alanının yanı sıra, 7/24 özel güvenliği, kapalı otopark alanı, her daire için ayrılmış yaklaşık 3 m2'lik depo alanı, tüm dairelerde 24 saat kesintisiz enerji ve bir bölümü güneş enerjisinden faydalanılarak karşılanacak ortak alan aydınlatmaları ile aidat tasarrufu gibi özellikleriyle de keyifli ve güvenli bir hayat vadediyor.

Manzara Adalar'la ilgili detaylı bilgi için: http://www.manzaraadalar.com.tr/

İlgili Kişi
0212 219 29 71 - 0533 927 23 94

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. hakkında
1999 yılında T. İş Bankası A.Ş.'nin sermayedarlığı ile kurulan ve aynı yıl içinde halka arzını tamamlayarak Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlayan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (İş GYO), gayrimenkullere ve gayrimenkul projelerine yatırım yapmak üzere kurulmuştur. Değişimin mimarı olarak yola çıkan İş GYO, yatırımlarını ve kaynaklarını etkin bir biçimde değerlendirerek çağdaş insana ve kentlere yakışan mekanlar oluşturmaktadır. Tüm çalışmalarında istikrarlı büyüme ve yüksek karlılık ilkesiyle ve hissedarları için yarattığı değeri sürekli kılmak misyonuyla hareket etmektedir. İş GYO'nun ağırlıklı olarak ticari gayrimenkullerden oluşan portföyü lokasyon, gayrimenkul tipi ve sektör bazında çeşitlendirilmiştir. Şirketin portföy yatırımlarının değer bazında yaklaşık % 45'i ofis, %20'si alışveriş merkezi, %4'ü arsa, %2'si stoklar, %27'si proje, %2'si para ve sermaye piyasası araçları şeklindedir. İş GYO, portföyü içinde yer alan Çınarlı Bahçe Tuzla, Teknoloji ve Operasyon Merkezi, Kartal Manzara Adalar ve İzmir Ege Perla projelerinin yanı sıra, Nef birlikteliğiyle hayata geçirilen Topkapı İnistanbul projesinin de geliştiricisidir. Ticari gayrimenkul sektöründe İş Kuleleri Kompleksi, Kanyon AVM, Ankara İş Kulesi, Maslak Binası, Ankara Ulus Binası, Taksim Ofis Lamartine, Mallmarine AVM, Marmara Park AVM, Kapadokya Lodge Otel portföyünde yer alan gayrimenkullerdir. Daha fazla bilgi için http://www.isgyo.com.tr   adresini ziyaret edebilirsiniz.

İş GYO
1999 yılında T. İş Bankası A.Ş.'in sermayedarlığı ile kurulan ve aynı yıl içinde halka arzını tamamlayarak İMKB'e işlem görmeye başlayan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (İş GYO), gayrimenkullere ve gayrimenkul projelerine yatırım yapmak üzere kurulmuş bir portföy yönetim şirketidir. Değişimin mimarı olarak yola çıkan İş GYO, yatırımlarını ve kaynaklarını etkin bir biçimde değerlendirerek çağdaş insana ve kentlere yakışan mekanlar oluşturmaktadır. Tüm çalışmalarında istikrarlı büyüme ve yüksek karlılık ilkesiyle hissedarları için yarattığı değeri sürekli kılmak misyonuyla hareket etmektedir. İş GYO'un ağırlıklı olarak ticari gayrimenkullerden oluşan portföyü; lokasyon, gayrimenkul tipi ve sektör bazında çeşitlendirilmiştir. Daha fazla bilgi için http://www.isgyo.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.