Haberler / Manpower Basın Bültenleri
25.01.2018

Manpower Türkiye'nin yeni şubesi Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde açıldı

Yenilikçi iş gücü çözümlerinin öncüsü Manpower, şimdi de Gebze OSB Şubesi'yle işverenlere ve iş arayanlara hizmet verecek. Manpower Türkiye yeni şubesiyle, özellikle endüstri bölgesinin üretim işçileri, destek elemanları, idari personel ve mühendis ihtiyaçları için seçme ve yerleştirme, dönemsel eleman tedariki ve geçici iş ilişkisi kurma çözümleri sunacak.

Manpower Türkiye, küresel deneyimi ve bilgi birikiminden aldığı güçle, Türkiye'nin istihdam ihtiyaçlarına en yenilikçi çözümleri sunabilmek için şube ağını genişletmeye devam ediyor. Organize sanayi bölgelerindeki sürekli ve değişken çalışan ihtiyacından yola çıkan Manpower Türkiye, son olarak Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde açtığı yeni şubesiyle hizmet vermeye başladı. Sürekli iş gücü kadar, geçici iş ilişkilerine en yoğun ihtiyaç duyulan bölgelerden biri olan Gebze Organize Sanayi Bölgesi, Manpower'ın yeni şubesiyle daha yenilikçi ve etkili istihdam çözümlerine kavuşacak. Dünya genelindeki en güncel istihdam trendlerinin nabzını tutan Manpower Türkiye, en yeni teknolojilerden ve küresel deneyiminden güç alan çözümleriyle Gebze OSB'deki kurumların en yakın iş ortaklarından biri olacak.

ManpowerGroup™ Hakkında
ManpowerGroup™ (NYSE: MAN) 70 yılı aşkın süredir yenilikçi işgücü̈ çözümleri yaratan, dünyanın işgücü uzmanıdır. İşgücü̈ uzmanları olarak, her gün çok farklı iş ve sektörde 600.000'den fazla bireyi, kendilerine uygun iş pozisyonları ile buluşturuyoruz. ManpowerGroup çözümler yelpazesi, ManpowerGroup™ Solutions, Manpower®, Experis™ ve Right Management® – ile yetenek bulma, yönetme ve geliştirme için kapsamlı çözümler sunuyoruz. 80 ülke ve bölgede, 400.000'den fazla müşterinin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. 2016 yılında ManpowerGroup, art arda altı yıl Dünyanın En Etik Şirketlerinden biri seçilerek ve Fortune Dergisi tarafından En Çok Beğenilen Şirketler arasında gösterilerek, sektörün en çok güvenilen ve beğenilen markası olduğunu teyit etti. www.manpowergroup.com

Manpower
Manpower Inc., 1948'den günümüze işgücü çözümleri sunan bir dünya lideridir. Manpower’ın 82 ülkeye yayılmış 4.000 ofisten oluşan şube ağı, çok çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren küçük ve orta ölçekli işletmelerle dünyanın en büyük çokuluslu şirketlerinden oluşan 400.000 müşterisinin ihtiyaçlarını karşılamasını sağlamaktadır. 2003 yılından bu yana faaliyetlerini 7 şubesi ile Türkiye’de de sürdüren Manpower, şirketlere ve bireylere doğru karar verebilmeleri için kaynak sağlar, içgörü kazandırır; istihdam ve iş döngüsü sürecinin bütününü kapsayacak şekilde, seçme ve yerleştirme, dönemsel ve sözleşmeli personel temini, toplu işe alım, dış kaynak kullanımı ve yönetici araştırma alanlarında hizmet sunar. Manpower, toplam iş gücünde kalite ve verimliliği iyileştirerek üretkenliği artırmayı, maliyetleri düşürmeyi, böylece müşterilerinin başlıca ticari faaliyetlerine yoğunlaşabilmelerini sağlamayı hedeflemektedir. Türkiye pazarına sunduğu Manpower Professional markası altında Finans, Satış, Pazarlama ve Mühendislik alanlarında profesyonel yetenekleri yerleştirme hizmeti veren Manpower hakkında daha detaylı bilgiye www.manpower.com ve www.manpower.com.tr adreslerinden ulaşılabilir.