Haberler / Manpower Basın Bültenleri
08.01.2018

Manpower Türkiye'nin yeni genel müdürü Feyza Narlı oldu

Endüstri Mühendisliği sonrası İşletme Mühendisliği yüksek lisansını tamamlayan Feyza Narlı, danışmanlık ve bilişim sektöründeki yaklaşık 20 yıllık deneyiminin ardından Manpower Türkiye'nin yeni genel müdürü oldu.

İstanbul Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden 1996 yılında mezun olan Feyza Narlı, İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği yüksek lisansını 2000 yılında tamamladı. İş hayatına 1998 yılında Exim AŞ'de proje ve satış mühendisi olarak başladı. Sonrasında Oracle Bilgisayar Sistemleri Ltd. Şirketi'nde CRM satış danışmanı; Innova Bilişim Çözümleri'nde sırasıyla e-business çözümleri müdürü, e-business grup müdürü ve e-business çözümleri direktörü olarak çalıştıktan sonra bir süre Londra'da marka yönetimi eğitimi aldı. Ardından Accenture Türkiye'ye kıdemli müdür unvanı ile katılan Feyza Narlı, Türkiye ve İtalya'da farklı proje ve görevlerde yer aldı. Oracle Türkiye'de dijital ve CX çözümleri ülke lideri olarak görev yapan Feyza Narlı, 2018 itibariyle Manpower Türkiye Genel Müdürü oldu.

ManpowerGroup™ Hakkında
ManpowerGroup™ (NYSE: MAN) 70 yılı aşkın süredir yenilikçi işgücü̈ çözümleri yaratan, dünyanın işgücü uzmanıdır. İşgücü̈ uzmanları olarak, her gün çok farklı iş ve sektörde 600.000'den fazla bireyi, kendilerine uygun iş pozisyonları ile buluşturuyoruz. ManpowerGroup çözümler yelpazesi, ManpowerGroup™ Solutions, Manpower®, Experis™ ve Right Management® – ile yetenek bulma, yönetme ve geliştirme için kapsamlı çözümler sunuyoruz. 80 ülke ve bölgede, 400.000'den fazla müşterinin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. 2016 yılında ManpowerGroup, art arda altı yıl Dünyanın En Etik Şirketlerinden biri seçilerek ve Fortune Dergisi tarafından En Çok Beğenilen Şirketler arasında gösterilerek, sektörün en çok güvenilen ve beğenilen markası olduğunu teyit etti. www.manpowergroup.com

Manpower
Manpower Inc., 1948'den günümüze işgücü çözümleri sunan bir dünya lideridir. Manpower’ın 82 ülkeye yayılmış 4.000 ofisten oluşan şube ağı, çok çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren küçük ve orta ölçekli işletmelerle dünyanın en büyük çokuluslu şirketlerinden oluşan 400.000 müşterisinin ihtiyaçlarını karşılamasını sağlamaktadır. 2003 yılından bu yana faaliyetlerini 7 şubesi ile Türkiye’de de sürdüren Manpower, şirketlere ve bireylere doğru karar verebilmeleri için kaynak sağlar, içgörü kazandırır; istihdam ve iş döngüsü sürecinin bütününü kapsayacak şekilde, seçme ve yerleştirme, dönemsel ve sözleşmeli personel temini, toplu işe alım, dış kaynak kullanımı ve yönetici araştırma alanlarında hizmet sunar. Manpower, toplam iş gücünde kalite ve verimliliği iyileştirerek üretkenliği artırmayı, maliyetleri düşürmeyi, böylece müşterilerinin başlıca ticari faaliyetlerine yoğunlaşabilmelerini sağlamayı hedeflemektedir. Türkiye pazarına sunduğu Manpower Professional markası altında Finans, Satış, Pazarlama ve Mühendislik alanlarında profesyonel yetenekleri yerleştirme hizmeti veren Manpower hakkında daha detaylı bilgiye www.manpower.com ve www.manpower.com.tr adreslerinden ulaşılabilir.