Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
17.03.2017

Makyajda pembe devrim!

Makyajda bu sezon siyah, gri ve kahverengi tonlarının yerini pembe ruj, far ve allıklar alıyor. Yükselen pembe trendi, Hollywood yıldızlarına da ilham vermeyi başardı.

Makyajda bir klasik olan siyah, gri ve kahverengi tonlarının bu sezon iddialı bir rakibi var: pembe tonları. Özellikle davetlerde tercih edilen koyu renklerin yerini artık daha yumuşak tonlar, özellikle pembeler alıyor. Hollywood yıldızlarına ödül törenlerinde ilham veren pembe tonları; Bora Aksu, Oscar de la Renta, Delpozo ve Mark Fast gibi moda evlerinin podyumlarında da karşımıza çıkıyor.

Pembe farlarınız ile özgün stilinizi tamamlayacak lacivert veya mavi maskaralar, size enerjik, canlı ve cool bir görünüm veriyor. Ayrıca eyeliner tercihinizi pembeyle kontrast oluşturabilecek renklerden seçmek, gözlerinizi koyu renkler kadar ön plana çıkarıyor. Ten renginize uygun tonlarda Morhipo.com'da bulabileceğiniz Yves Saint Laurent, Dior, Lancome ve Clinique ürünleri, yeni pembe trendinin cesur temsilcilerini bekliyor.

Esra Şavkın
esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com,  Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.