Haberler / ACCO Basın Bültenleri
08.02.2019

Leitz'a prestijli ödül

Leitz iLam laminasyon makinesi, tasarımıyla alanına yenilikler katan ürünlerin ödüllendirildiği German Design Awards'un Bilgisayar ve İletişim kategori ödülüne layık görüldü.

Benzersiz tasarım trendlerini ön plana çıkaran German Design Awards'un Bilgisayar ve İletişim kategorisinin ödülü bugün kompakt tasarımı, canlı WOW renk seçenekleri, kolay kullanımı ve yalnızca 3 dakikada kullanıma hazır olmasıyla dikkat çeken Leitz iLam laminasyon makinesine verildi.

Modern A4 laminasyon makinesine ödülü veren jüri, ürün ile ilgili şunları söyledi: “İnce yapının ve zarif hatların metalik renklerle birleştiği laminasyon makinesi yalnızca muhteşem tasarımıyla değil, aynı zamanda portatif oluşu ve kolay kullanımıyla öne çıkıyor.”

Önder Kalkancı
onderk@marjinal.com.tr

ACCO Brands Corporation hakkında
Bünyesinde 21 ülkeden 6.500'e yakın çalışanı bulunan ve küresel hasılatı 1,5 milyar dolardan fazla olan ACCO Brands, halka açık bir şirkettir. Şirket, Avrupa'da Ofis Ürünleri sektörünün en başarılı ve çok iyi bilinen Leitz®, Rexel®, Rapid®, GBC®, Esselte®, Nobo®, Kensington® ve Derwent® gibi markaların da sahibidir. Acco Brands Corporation Türkiye ofisi Esselte Leitz A.Ş'dir. www.esselte.com.tr, www.accobrands.com