15.01.2018

Koton, Forum Kayseri'de artık iki katlı yeni mağazasında

Türkiye'nin köklü ve en sevilen giyim markalarından biri olan Koton, Forum Kayseri'de bulunan mağazasını AVM içerisindeki yeni yerine taşıdı. Yoğun talebe karşılık mağazasını iki katına çıkaran Koton, daha fazla ürün seçeneği ve yeni mağaza konseptiyle hizmet vermeye başladı.

Forum Kayseri ziyaretçilerinin çok sevdiği markalardan Koton mağazası, AVM içerisinde yer değiştirerek, eski mağazasından yaklaşık 2 katı büyüklüğünde ve 2 katlı yeni mağazasına taşındı. Alışveriş merkezinin açıldığı günden bu yana mevcut yerinde hizmet veren Koton, yeni mağaza konsepti ve en yeni ürün karmasıyla hizmet vermeye başladı.

Modanın en yeni trendlerini, eğlenceyi, lezzeti ve yeni deneyimleri ziyaretçilerine sunarak Kayseri'nin buluşma noktası olan Forum Kayseri ziyaretçilerini yeni ve heyecan verici markalarla buluşturmaya devam edecek.

www.forumkayseri.com