Haberler / Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş. Basın Bültenleri
23.01.2018

Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş. iletişimde Marjinal Porter Novelli ile vites yükseltiyor!

Yerli ürün üretme ve Türkiye'ye istihdam sağlama hedefiyle yolunda emin adımlarla ilerleyen Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş., çok yönlü iletişim için Marjinal Porter Novelliyi seçti.

1965 yılında faaliyetlerine başlayan ve Mersin'de bulunan fabrikasında lojistik, inşaat ve savunma sanayii sektörüne yönelik ürünler üreten, treyler ve üstyapı üreticisi Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş., iletişimde Marjinal Porter Novelli ile işbirliğine gitti.

Türkiye'de yerli üretimin yanı sıra yurtdışına da ihracat yapan Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş.'nin yerli üretim ve dış ticarette sahip olduğu öncü rolleri daha da ileri taşıyarak istihdam ve ihracat kapasitelerini artırma hedefine yönelik halkla ilişkiler ve iletişim stratejileri artık Marjinal Porter Novelli'nin sorumluluğunda olacak.

İlgili Kişi
Ayşe Ekin Gündüz
ayseg@marjinal.com.tr

Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş. hakkında
1965 yılında kurulan Koluman Holding'in bir parçası olan Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş. Mersin'de bulunan fabrikasında müşterilerine motorlu taşıtlar, inşaat ve mühendislik, üstyapı üretim, pazarlama ve dış ticaret alanlarında uygun çözümler sunmanın yanı sıra yaptığı yatırımlarla istihdam sağlamaktadır. Otomotiv sektöründe dönüşüme öncülük eden Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş. Türkiye'ye katma değer sağlamaktadır. http://www.koluman-otomotiv.com.tr/

Marjinal Porter Novelli hakkında
1993 yılından beri adanmanın gücünü sağlam verilerle harmanlayarak, müşterilerinin hedeflediği kitlenin fikirlerini, görüşlerini ve davranışlarını dönüştürecek derin kavrayışlar geliştiren Marjinal Porter Novelli Türkiye'nin en itibarlı ajanslarındandır. 50'ye yakın profesyonel çalışanıyla 360 derece iletişim hizmeti sunan Marjinal Porter Novelli'nin bağlı olduğu Porter Novelli network'ü, 2011 ve 2012 yıllarında, The Holmes Report tarafından EMEA (Avrupa, Ortadoğu, Afrika) bölgesinde çalışılabilecek “En İyi Çokuluslu Danışmanlık Şirketi” seçilmiştir. Marjinal Porter Novelli, XSight'ın Marketing Türkiye için gerçekleştirmiş olduğu “Gazeteci Gözüyle PR'ın Yıldızları” araştırmasında, “Gazetecilere göre en olumlu imaja sahip PR ajansı” değerlendirmesinde ilk sırada yer almıştır. www.marjinal.com.tr

Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş.
1965 yılında kurulan Koluman Holding’in bir parçası olan Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş. Mersin’de bulunan fabrikasında müşterilerine motorlu taşıtlar, inşaat ve mühendislik, üstyapı üretim, pazarlama ve dış ticaret alanlarında uygun çözümler sunmanın yanı sıra yaptığı yatırımlarla istihdam sağlamaktadır. Otomotiv sektöründe dönüşüme öncülük eden Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş. Türkiye’ye katma değer sağlamaktadır.