Haberler / GittiGidiyor Basın Bültenleri
19.11.2018

KOBİ'leri e-ticaretle buluşturan GittiGidiyor, “Geleceğim E-Ticaret” ofislerini 7 bölgeye birden taşıdı

GittiGidiyor, KOBİ'lerin e-ticaret ekosistemiyle buluşmalarını sağlamak ve e-ihracata yönelmelerini hızlandırmak amacıyla hayata geçirdiği “Geleceğim E-Ticaret” projesinin son ofisini Erzurum'da açtı.  Geleceğim E-Ticaret'i Türkiye'nin tüm bölgelerindeki KOBİ'lere ulaştırma hedefiyle yola çıkan GittiGidiyor, Erzurum ofisinin de açılmasıyla 7 bölgede birden eş zamanlı e-ticaret eğitimleri vermeye başladı.

Türkiye'nin ilk online pazaryeri GittiGidiyor, KOBİ'lerin e-ticarete dâhil olarak işlerini büyütmelerini sağlamanın yanı sıra e-ihracata yönelmelerini de hızlandırma amacıyla hayata geçirdiği “Geleceğim E-Ticaret” projesinin son ofisini Erzurum'da açtı. KOBİ'lerin yeni nesil ticarete entegre olup işlerini büyütmesiyle Türkiye ekonomisine de katkı sunmayı hedefleyen proje kapsamında daha önce İzmir, Bursa, Gaziantep, Ankara, Antalya ve Samsun'da “Geleceğim E-Ticaret” ofisleri açan şirket, Erzurum açılışıyla Türkiye'nin tüm bölgelerinde KOBİ'lerin e-ticaret eğitimi alabileceği ofisler kurma hedefine ulaşmış oldu.

Erzurumspor'un lisanslı ürünleri de GittiGidiyor üzerinden Türkiye ile buluşuyor
Bu yıl Süper Lig'e çıkarak başarısını perçinleyen Erzurumspor'un lisanslı ürünlerini satan Erzurumspor Store da Geleceğim E-Ticaret kapsamında e-ticarete adım attı. Bu sayede, daha önce fiziki mağazalar dışında sadece sosyal medya kanallarında yer bulan Erzurumspor ürünleri ilk kez e-ticaretle buluşup GittiGidiyor üzerinden tüm Türkiye'ye satılmaya başladı.

2 bin 600 KOBİ e-ticarete adım attı
GittiGidiyor, “Geleceğim E-Ticaret” ofislerinde KOBİ'lere ve mevcut satıcılarına sürekli eğitim programları sunmanın yanı sıra bilgisayar karşısında uygulamalı atölye çalışmalarıyla sisteme entegrasyon süreçlerini kolaylaştıran, mentorluk dâhil, çeşitli destek programları uyguluyor. 2017 yılının sonunda “Geleceğim E-Ticaret” projesi kapsamında 584 KOBİ'yi e-ticaretle buluşturan şirket, Ekim 2018 itibariyle bu sayıyı 2 bin 600'e yükseltti.

“Kısa zamanda ciddi bir yol kat ettik”
Projeyle ilgili değerlendirmelerde bulunan GittiGidiyor Genel Müdürü ve TOBB E-Ticaret Meclisi Başkanı Öget Kantarcı, şöyle konuştu: “KOBİ'lerin e-ticarete adım atmakla ilgili tereddütlerini ortadan kaldırmayı ve uygulamalı eğitimlerle hem e-ticarete girmek isteyen firmaların hem de mevcut satıcıların işini kolaylaştırmayı amaçladığımız Geleceğim E-Ticaret projesinde kısa zamanda ciddi bir yol kat ettik. Türkiye'nin e-ticaret potansiyelini açığa çıkarmayı hedeflediğimiz bu proje çerçevesinde satıcılarımızla bulundukları bölgelerde birebir iletişim kurarak onların eğitimlerimizden yararlanmasını sağlıyoruz. Son olarak Erzurum'da açtığımız Geleceğim E-Ticaret ofisimizle ülkemizin tüm bölgelerindeki KOBİ'lere ulaşma hedefimizi gerçekleştirmiş olduk. Önümüzdeki dönemde ofislerimizin sayısını artırmaya ve daha fazla KOBİ'yi e-ticaretle buluşturmaya devam edeceğiz.”

Projeye katılarak GittiGidiyor'da mağaza açan KOBİ'lere sunulan bazı avantajlar şöyle:
  • GittiGidiyor'da e-ticarete başlamak isteyen KOBİ'lere 1 yıl boyunca ücretsiz mağaza açma fırsatı sunuluyor.
  • E-ticaret ekosisteminde hizmet sağlayan anlaşmalı çözüm ortaklarına ücretsiz ya da avantajlı paketler sunuluyor.
  • Eğitim ve gelişim konusunda 360 derece çözüm desteği ve danışmanlık hizmeti veriliyor.
  • Türkiye'nin tüm bölgelerini kapsayacak şekilde belirlenen illerde açılan ofislerde sürekli eğitim programları sunuluyor.
  • Katılımcıya özel bilgisayarlarla uygulamalı atölye çalışmaları düzenleniyor.
  • Performans değerlendirme ve gelişim için mentorluk hizmeti veriliyor.
  • Öncelikli müşteri hizmetleri desteği sağlanıyor.
Ayşe Ekin Gündüz
ayseg@marjinal.com.tr

GittiGidiyor hakkında
2001 yılında kurulan ve Türkiye'nin ilk online pazaryeri olan GittiGidiyor, 2011 yılında global e-ticaret devi eBay'in çatısı altına girdikten sonra sektördeki öncü konumunu daha da güçlendirdi. Ayda ortalama 83 milyon ziyaret alan ve 22 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunan GittiGidiyor, avantajlı fiyatlarla milyonlarca ürüne ev sahipliği yapan; bireysel satıcılar, KOBİ ve büyük işletmelerin mağaza açıp işlerini büyüttüğü güvenli bir alışveriş platformudur. 50'den fazla kategoride 15 milyondan fazla ürün çeşidiyle farklılaşan GittiGidiyor, ödemeleri %100 güvence altına alan ödeme-onay sistemi “Sıfır Risk” kullanır. Her saniyede 1 ürünün satıldığı site, 7 milyon kez indirilen mobil uygulamalarıyla ve mobil cihazlara uyumlu alışveriş ekranlarıyla trafiğinin 75'ini mobilden almaktadır. www.gittigidiyor.com/cadde sayfası ile stil sahibi bir yaşam için öneriler ve uzman editörler tarafından hazırlanan özel içerik platformu blog.gittigidiyor.com ile alışverişte rehber olacak içerikler sunan GittiGidiyor, ulusal ve uluslararası alanda önemli e-ticaret ödülleriyle başarılarını taçlandırmaya devam ediyor. www.gittigidiyor.com