Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
13.03.2019

Kıyafet kombinlerinde renk seçimi

Renkli giyinmek keyifli ama bir o kadar da zor iştir. Doğru renkleri bulmak, renklerin birbiriyle uyumunu yakalamak her zaman kolay olmayabiliyor. Tonları dikkatli seçtiğiniz takdirde yanlış yapma ihtimaliniz çok düşük. Morhipo MAG ekibi rengarenk giyinmeyi sevenler için renkli giyinme önerileri hazırladı.

Sade ve çabasız ama rengarenk olabilirsiniz. Nasıl mı? Kıyafetlerinizde desenlerden vazgeçip zıt renkleri bir arada kullanırsanız renk blokları sayesinde harika görüneceksiniz. Tek renkli parçalar çoğu zaman stili ve günlük giyimi kurtarır. Ayrıca renkleri çaprazlamak oldukça eğlenceli bir oyun haline bile gelebilir. Renkli ve desensiz blok görünüm oldukça etkileyici olacaktır.

Favori renginizi seçin
Öncelikle renginizi seçin. Evet, yılın Pantone rengi canlı mercan (living coral) olabilir ya da moda dünyası turuncuya odaklanabilir, hatta Kendall ve Kylie neon yeşile takabilir. Ama siz kendi favorinizi seçin. Ardından aynı rengin farklı tonlarını bir arada kullanarak giyinmenin en özgüvenli yolunun tadını çıkarın. Ancak tonların birbirinden zıt olmaması gerektiği kuralını unutmayın.

Renk tonlarıyla oyun
Tek yapmanız gereken içinde iyi hissettiğiniz rengin zıt tonlarını bir araya getirmek. Turuncu, fuşya, bordoyu birlikte kullanabilir ya da mavi, lacivert ve turkuazı tercih edebilirsiniz. Renklerle oynamak cesaret ister. Özellikle bej ve beyaz tonlarını bu tip kombinlerde rahatça kullanabilirsiniz.

Pastel ve gösteriş bir arada
Zıtlıktan uyum yaratmak renkleri kombinlere dahil etmenin en havalı yoludur. Zengin ve gösterişli duran zümrüt yeşili, safir mavisi, yakut kırmızısı gibi renkleri pastel tonlarla birlikte kullanın. Örneğin koyu yeşil ve pastel pembeyi bir araya getirebilirsiniz.

Soğuk renklerle cool görünüm
Soğuk renkleri bir arada kullanarak hem şık hem daha cool olabilirsiniz. Yeşil ve maviyi bir araya getirin ve görünümü kahverengi botlarla dengeleyin. Tıpkı doğada olduğu gibi.

Ulaş Dağlıoğlu
0212 219 29 71 ulasd@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.