16.04.2018

Kitabını alan Forum Çamlık'ta buluştu

Forum Çamlık 14- 15 Nisan tarihlerinde Pamukkale Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Topluluğu'nun özel etkinliği kapsamında kitapseverleri ağırladı. Vitrinler başta olmak üzere “burada kitap mı okunur” dedirtecek ilginç alanlarda kitap okuyan öğrencileri, kitabını alıp Forum Çamlık'a gelen ziyaretçiler de destekledi.

Denizli'nin en çok ilgi gören ve kalbi şehrin merkezinde atan alışveriş merkezi Forum Çamlık, 14-15 Nisan 2018 tarihlerinde, Pamukkale Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Topluluğu'nun Kitaplı Hava Sahası etkinliğine ev sahipliği yaptı. “Zamanım yok, burada kitap mı okunur” gibi bahaneleri ortadan kaldırmak, kitap okumanın zamansız ve mekansız oluşunun önemini vurgulamak, kitap okuma konusunda farkındalık yaratmak üzere gerçekleştirilen bu ilginç etkinliğe pek çok Forum Çamlık ziyaretçisi de kendi kitaplarıyla katıldı.

Etkinlik kapsamında katılımcılara günün hatırası olarak kitap ayracı dağıtılırken, Forum Çamlık'ın sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirilecek yarışmayla da şanslı 50 kişi de hediye kitap kazandı.