Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
26.11.2018

Kışa ne kadar hazırsınız?

Göz açıp kapayıncaya kadar biten yaz aylarının ardından soğuğunu iyice hissetmeye başladığımız günler geldi çattı. Peki soğuk havalara cildiniz hazır mı? Morhipo MAG ekibi, hem bakım hem de kozmetikte cildinizi kışa hazırlamanın ipuçlarını veriyor.

Yazın sıcakta, kışın soğukta cilt sürekli nem kaybediyor. Bu durumun bir sonucu olarak yaz-kış nemlendirici kullanılması oldukça önemli. Ancak muhtemelen önem verilmeyen bir diğer uygulamasa güneş kremi kullanmak. Hava ne kadar kapalı olursa olsun, SPF özellikli nemlendiricinizi gün boyunca yanınızdan ayırmayın. Unutmayın, cidinize sık sık yapacağınız peeling ve maskelerle kışı bebek gibi bir ciltle geçirebilirsiniz.

Kışın favori makyaj renkleri
Kış boyunca kırmızı, bronz ve siyahın yanında glitter ve metalik tonlar sık sık karşınıza çıkacak. Şimdiden hazırlıklı olun ve bu tonlara şans verin. Yeniden trend olan dikkat çekici dudaklar için ruj koleksiyonunuza yeni renkler ekleyebilirsiniz. Eğer göz makyajını tercih edenlerdenseniz, 60'larda ünlü olan Twiggy'nin kirpiklerini günümüze uyarlayabilir ya da koyu siyah makyajla asi bakışlar yaratabilirsiniz.
Saçlarınız kışa hazır mı?
Mevsim geçişlerinde hava sıcaklıklarındaki değişimden cildiniz kadar etkilenen başka bir şey daha var; saçlarınız. Kırılmalar, mat, cansız ve soluk bir görünümle kışı geçirmek istemiyorsanız, saçlarınız için bakım maskeleri ve nemlendiriciler kullanabilirsiniz.
Kış için parfüm tercihi
Ağır parfümlerin tercih edilmediği yaz mevsiminde kokular daha yumuşak, daha çiçekli ve daha ferah oluyor. Odunsu, baharatlı ve biraz daha ağır parfümleri kullanmak için uzun kış günlerini bir fırsat olarak görebilirsiniz.

Ulaş Dağlıoğlu
ulasd@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.