Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
29.11.2017

Kış düğünlerinde şıklığın ipuçları

Kış düğününe davetliyseniz, Morhipo MAG ekibinin sizin için hazırladığı şıklık tüyolarını okumadan ne giyeceğinize karar vermeyin!

Uçuş uçuş, rengarenk elbiselerle yaz düğünlerinde güzel görünmek çok daha kolaydır. O şıklık garantisi veren elbiseler kış düğünlerinde ne yazık ki işe yaramıyor.

Tek parça şıklığı
Akıllara ilk gelen fikir; baştan aşağı siyah giyinmek. Bunun hiçbir sakıncası yok. Biraz dantel detayı, şık bir ceket ve harika ayakkabılarla risk almadan bir kış düğününe gidebilirsiniz. Öte yandan yazın sizi serin tutsun diye aldığınız o uzun kollu elbise de kışın kollarınızı korumak için giyilebilir. Hem kış düğününe biraz renk getirmenin bir zararı olmaz. Ceketiniz için de elbisenizin desen yoğunluğuna göre sade bir parça tercih etmelisiniz.
Gardırobunuzda sizi tüm acil durumlarda kanatları altına alacak bir parça olsun istiyorsanız, tercihinizi tulumdan yana yapmalısınız. Yazın rahat, kışın sıcak olabilecek bir tulumla hiçbir etkinlikten çekinmenize gerek yok!

Kışın kazananı kadife
Elbise, çanta, blazer ya da palto… Ne seçerseniz seçin, eğer bir tanesi kadifeyse tüm kombininiz başarılı olabilir. Abartılı olmadığı sürece bir düğüne pullu kıyafetlerle de gidebilirsiniz. Önerimiz dengeli görünümü korumanız. Eğer pullu bir bluz giyecekseniz, pantolonunuzu sade tutun ya da eteğiniz parlayacaksa üstünüz sakin kalsın.

Esra Şavkın - 0212 219 29 71 /esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.