24.05.2018

Keyfin açık adresi Forum Bornova tam beş noktada sizi dinliyor

İzmir ve çevre illerin çekim merkezi Forum Bornova, tüm soru ve ihtiyaçların canlı olarak yanıtlandığı Destek Hattı hizmeti kapsamında misafirlerinin soru ve ihtiyaçlarını dinliyor. Forum Bornova'nın beş farklı noktasına yerleştirilen özel sistemin üzerindeki tek tuşla, dileyen herkes canlı destek ekibine bağlanarak sorularının yanıtına hemen ulaşabiliyor.

İzmir'in en prestijli alışveriş merkezlerinden Forum Bornova, ilklere imza atmayı sürdürüyor ve tüm ziyaretçilerinin sorularını canlı Destek Hattı hizmeti üzerinden dinliyor.

Forum Bornova ziyaretçileri herhangi bir konuda yardıma ihtiyaç duyduklarında, aradıkları mağazayı bulamadıklarında ya da alışveriş merkezine dair merak ettikleri herhangi bir sorunun yanıtını alabilmek için, Forum Bornova'nın beş noktasına yerleştirilmiş ve tek bir tuşla çalışan cihaz sayesinde Destek Hattı ekibiyle bağlantıya geçebiliyor.