08.12.2017

Kaliteli ve keyifli alışverişin merkezi Forum Kayseri, 6 yaşında!

Modanın en güncel trendlerini, eğlenceyi, lezzeti ve yepyeni deneyimleri seçkin müşterilerine dünyayla aynı anda sunan Forum Kayseri, altıncı yaşını ziyaretçileriyle beraber kutluyor. Aralık ayı boyunca gerçekleştirilecek birbirinden keyifli altıncı yaş etkinlikleri için herkes Forum Kayseri'ye davetli!

Altı yıldır her yeni günü herkes için heyecan dolu ve taze bir başlangıca dönüştüren Forum Kayseri, yılın son ayını doğum günü etkinleriyle süsledi. Altıncı yaş kutlamaları için dolu dolu bir program hazırlayan Forum Kayseri'nin yılbaşı alışverişinize eşlik edecek birbirinden keyifli etkinliklerine davetlisiniz!

Aralık ayı boyunca altıncı yaşı şerefine danslar, canlı müzik performansları ve ilüzyon showları ile festival tadında bir alışveriş deneyimi sunacak olan Forum Kayseri'nin çocuk büyük her yaştan misafire hitap eden sürprizlerle dolu etkinlik takvimi şöyle:
9 Aralık Cumartesi günü “Akordeon Adam”la Forum Kayseri'de başlayacak olan etkinlikler, 10 Aralık Pazar günü nefes kesen Çember Dans gösterisiyle devam edecek.

16 Aralık Cumartesi günü Forum Kayseri'yi ziyaret edenler, metal varil, çöp kovası, süpürge sopaları, teneke kapakları, kutular ve inşaat malzemeleriyle etkileyici perküsyon gösterilerine imza atan Varillaz grubunun gösterileriyle coşacak. 17 Aralık Pazar günü, saksafon, viyolonsel ve akordeon çalan sokak müzisyenleri Forum Kayseri'nin üç farklı noktasında misafirlere müzik ziyafeti sunacak.

23 Aralık Cumartesi günü ise illüzyon dünyasının başarılı ikizleri Burak ve Kıvanç, Forum Kayseri misafirlerini performanslarıyla şaşırtmaya hazırlanıyor. 24 Aralık Pazar günü Anadolu Break Dans grubu, Anadolu'nun kalbinden gelen geleneksel halk danslarını sahne ışıkları altında break dansla buluşturarak eşi görülmemiş bir gösteriye imza atacak.

30 Aralık Cumartesi günü ise Forum Kayseri misafirleri her an renkli kostümleriyle görsel bir şölen sunan Venedik Korteji'yle karşılaşabilir!

www.forumkayseri.com