Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
15.03.2018

Kalem etek trendi geri döndü

Bir süredir rafa kalkan kalem etekler yeniden gün yüzüne çıkıyor. Fakat bu sezon kalem etekler daha renkli ve daha hareketli olarak , plaza dünyasından sokaklara geçiş yapıyor. Kalem etekleri gündelik hayatında kullanmak isteyenler için Morhipo MAG editörleri yeni stilin tüyolarını derledi.

Birkaç sezondur metalik, parlak ve pilili midi eteklerin gölgesinde kalan kalem etekler yeniden modanın merkezine taşınıyor ve 2018 trendlerinin ilk sıralarında yer almaya başlıyor. Bu modaya ayak uydurmak için ilk kural; kalem eteği kilit parça olarak kullanıp kombin konusunda cesur olabilmek. Sezona iddialı bir giriş yapan leopar desenden büzgülü modellere kadar her tarza uygun pek çok alternatif bulunuyor.

Sezonun kombinleri ezber bozuyor

Bu zamana kadar iş kadını rolünü yansıtan kalem etekler bu sezon kimlik değiştiriyor ve her tarza uyum sağlıyor. Artık siyah, gri ve lacivert renklerdeki ciddi modeller ya da onları gömlek ve blazerle kombinlemek unutuluyor. Bu sezon kalem etekleri doğru kullanmak için biraz risk alıp fark yaratmak gerekiyor. Dengeli bir görünüm ve özgür formlar elde etmek isteyenler için dökümlü tişörtler, salaş kazaklar, hırkalar ve modern aksesuarlarla yapılan kombinler kullanılabilir.

Stiletto'lar rafa kalkıyor

Bu sezon kalem etek stilinde stiletto'lar yerini rahat ve birbirinden şık sneaker'lara bırakıyor.  Hem modern hem de cool bir görünümden fazlası olan sneaker'lar şehrin yoğun ve yorucu temposunda kalem eteklerle çok daha özgür adımlar sağlıyor.

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle bu

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.