19.03.2018

Kahramanlık Öyküsü Forum Erzurum'da

Erzurum ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Erzurum, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü şerefine anlamlı bir sergiye ev sahipliği yapacak. Çanakkale Savaş Objeleri ve Resimleri Sergisi'ni görmek isteyen herkes, 22-26 Mart tarihleri arasında Forum Erzurum'a davetli.

Alışveriş, sinema, lezzet ve eğlenceyi aynı çatı altında buluşturan Forum Erzurum, 18 Mart Çanakkale Şehitleri'ni Anma Günü şerefine özel bir sergi hazırladı. 22 Mart 2018 Perşembe günü Forum Erzurum'da ziyarete açılacak Çanakkale Savaş Objeleri ve Resimleri Sergisi, 1915'te vatan savunması için omuz omuza savaşan kahraman askerlerimizin anılarını gözler önüne serecek. Çanakkale'den Erzurum'a uzanan bir kahramanlık öyküsüne şahitlik etmek isteyen herkes, 26 Mart 2018'e dek ziyarete açık olacak bu özel sergi için Forum Erzurum'a davetli.