Haberler / b-fit Basın Bültenleri
21.11.2018

Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi b-fit'e Uluslararası Stevie Ödülü

Kaliteli ve mutlu bir yaşam her kadının hakkı misyonuyla kurulan b-fit, 13 yılda elde ettiği başarıyla dünyanın en prestijli iş ödüllerinden biri olan Stevie İş Kadınları Ödülleri'ndeKadınları Destekleme ve Güçlendirme Alanında En Başarılı Markalar” kategorisinde Bronz ödülün sahibi oldu.

Her yaş ve gelir grubundan kadına spor yapma alışkanlığı kazandıran ve 50 şehirde 222 merkeziyle spor kültürünü yeniden inşa eden Türkiye'nin en büyük spor zinciri b-fit, kazandığı uluslararası ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Sporun yanı sıra kadının ekonomik hayattaki gücünü artırmayı da en temel değeri olarak benimseyen b-fit, Uluslararası Stevie İş Kadınları Ödülleri'nde “Kadınları Destekleme ve Güçlendirme Alanında En Başarılı Markalar” arasına girdi.

Bu başarının 250 kadın girişimcisine, 500 kadın çalışanına ve b-fit'i tercih eden 600 binden fazla üyeye ait olduğunu vurgulayan b-fit Kurucu Ortağı Bedriye Hülya, “Bugüne dek ulusal ve uluslararası pek çok ödüle layık görüldük. Bizim 2006 yılında kadınları güçlendirme hedefiyle yola çıkarken yaşadığımız heyecanın bugün de taze kalmasını sağlayan bu alandaki ödüller, doğru bir yolda olduğumuzun önemli göstergeleri.  Stevie gibi prestijli bir platformda Türkiye kadınlarının markası olarak yer almaktan gurur duyuyoruz” dedi.

b-fit'in kazandığı ödüller arasında; “2009 Endeavor Girişimcisi”, “2012 ASHOKA Üyeliği”, “2012 Sabancı Vakfı Türkiye'nin Fark Yaratanı Ödülü”, “2012 Yılın Kadın Girişimcisi Ödülü”, “2013 Schwab Vakfı Sosyal Girişimci Ödülü”, “2014 Capital, Kagider ve Garanti Bankası Kadın Sosyal Girişimcisi Ödülü”, “2015 Genç Türkiye Zirvesi Girişimci Şirket Ödülü” ve “2017 UFRAD Pozitif Ayrımcılık Ödülü” bulunuyor.

Ulaş Dağlıoğlu
ulasd@marjinal.com.tr

b-fit Hakkında:
Kadın Spor ve Yaşam Merkezi b-fit, 2006 yılında 6 kadının bir araya gelerek, kadın girişimciliğini desteklemek ve kadınların spor yapabileceği, sosyalleşebileceği spor ve yaşam merkezlerinin ülke genelinde yaygınlaşması amacıyla kurulmuş Türkiye'nin ilk sosyal girişimi ve 50 ilde bulunan 222 merkeziyle en yaygın spor merkezleri ağıdır. b-fit, 30 dakikalık istasyon çalışmalarından oluşan bir egzersiz sistemi sunar. Merkezlerdeki hidrolik ekipmanlar ve kardiyo platformları kadınların kendi itme-çekme güçleriyle hem formda kalmalarını hem de kardiyovasküler sistemlerini geliştirerek yaşam kalitelerini artırmalarını sağlar. https://b-fit.com.tr/tr

b-fit
Kadın Spor ve Yaşam Merkezi b-fit, 2006 yılında 6 kadının bir araya gelerek, kadın girişimciliğini desteklemek ve kadınların spor yapabileceği, sosyalleşebileceği spor ve yaşam merkezlerinin ülke genelinde yaygınlaşması amacıyla kurulmuş Türkiye’nin ilk sosyal girişimi ve 50 ilde bulunan 222 merkeziyle en yaygın spor merkezleri ağıdır. b-fit, 30 dakikalık istasyon çalışmalarından oluşan bir egzersiz sistemi sunar. Merkezlerdeki hidrolik ekipmanlar ve kardiyo platformları kadınların kendi itme-çekme güçleriyle hem formda kalmalarını hem de kardiyovasküler sistemlerini geliştirerek yaşam kalitelerini artırmalarını sağlar. https://b-fit.com.tr/tr