07.03.2018

Kadınlar Günü'nün “tadı” Forum Bornova'da çıkacak

Forum Bornova, tüm dünyada çeşitli etkinliklerle anılan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için “tatlı” bir etkinlik gerçekleştiriyor. CakeArt Academy işbirliğiyle düzenlenecek olan “Naked Cake” atölyesi, Forum Bornova'nın kadın misafirlerini bekliyor.

İzmir ve çevre illerin çekim merkezi Forum Bornova'da 8 Mart 2018 günü saat 14.00 – 17.00 saatlerinde CakeArt Academy İzmir'den Elif Dağdeviren ve Miray Şenol'un yönetiminde gerçekleştirilecek Naked Cake etkinliğine tüm kadınlar davetli!

Kadınlar gününün tadını çıkartmak isteyen herkesi bu leziz etkinlikte ağırlayacak olan Forum Bornova, özel günlerde o günün mesajlarını içeren motto dekorlarını da Kadınlar Günü için düzenlemeyi unutmadı. Alışveriş merkezinin dört bir yanını süsleyen motto dekorlar, şık görüntüleriyle Forum Bornova ziyaretçilerinin beğenisine sunuluyor.