Haberler / GittiGidiyor Basın Bültenleri
04.03.2019

GittiGidiyor'dan Kadınlar Günü'ne özel kampanya

Kadın girişimcilerin mağazalarından yapılacak alışverişlerde indirim fırsatı

Türkiye'nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlediği kampanyayla kadın girişimcilerin yanında yer alıyor. Platformda başarılı kadın girişimcilerin mağazalarından 100 TL ve üzeri alışveriş yapanlar anında 20 TL indirim fırsatı kazanıyor. 1-8 Mart tarihleri arasında geçerli olan kampanyada küçük ev aletlerinden kozmetiğe, ayakkabıdan dekorasyona kadar onlarca farklı kategoride yüzlerce çeşit ürün kullanıcıları bekliyor.

100 bin satıcısı ve 23 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunan Türkiye'nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor, gerçekleştirdiği kampanyayla kadın girişimcileri destekliyor. 1-8 Mart tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında, platformda satış yapan kadın girişimcilerin mağazalarından gerçekleştirilen alışverişlere özel indirim sunuluyor.

Kampanya kapsamında, başarılı kadın girişimcilerin GittiGidiyor'daki mağazalarından 100 TL ve üzeri alışveriş yapan kullanıcılar anında 20 TL indirim kazanıyor. Küçük ev aletlerinden kozmetiğe, ayakkabıdan dekorasyona kadar onlarca kategoride yüzlerce çeşit ürün, avantajlı fiyatlarla kullanıcılarla buluşuyor.

Kadın girişimcilerin mağazalarından seçili ürünlerde özel fiyatlar
Her 100 TL'lik alışverişe 20 TL'lik indirim fırsatı sunan GittiGidiyor, ayrıca kadın girişimcilerin mağazalarındaki avantajlı fiyatlara sahip ürünler için de anında indirim uyguluyor. Kampanya kapsamında seçili akıllı telefonlar, kozmetik, kişisel bakım, giyim ürünleri, ayakkabı, mobilya, bebek, anne ürünleri, süpermarket ürünleri, ofis ve kırtasiye malzemelerinde özel indirimler kullanıcıları bekliyor.

GittiGidiyor'un 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlediği kampanyaya linkten ulaşabilirsiniz.

Ayşe Ekin Gündüz
ayseg@marjinal.com.tr

GittiGidiyor hakkında
2001 yılında kurulan ve Türkiye'nin ilk online pazaryeri olan GittiGidiyor, 2011 yılında global e-ticaret devi eBay'in çatısı altına girdikten sonra sektördeki öncü konumunu daha da güçlendirdi. 23 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunan GittiGidiyor, avantajlı fiyatlarla milyonlarca ürüne ev sahipliği yapan; bireysel satıcılar, KOBİ ve büyük işletmelerin mağaza açıp işlerini büyüttüğü güvenli bir alışveriş platformudur. 50 kategoride 15 milyon ürün çeşidiyle farklılaşan GittiGidiyor, ödemeleri %100 güvence altına alan ödeme-onay sistemi “Sıfır Risk” kullanır. Saniyede 1 ürünün satıldığı site, 9 milyon kez indirilen mobil uygulamalarıyla ve mobil cihazlara uyumlu alışveriş ekranlarıyla satışının %50'sini mobilden gerçekleştirmektedir. GittiGidiyor, Great Place to Work tarafından belirlenen Türkiye'nin En İyi İşverenleri-2018 listesinde 1'inci olmuştur. www.gittigidiyor.com