18.02.2019

Jale ve Kürşat Başar Orkestrası, aşıkları Gordion'da buluşturdu

Ankara'nın gözde alışveriş merkezi Gordion AVM, bu yıl Sevgililer Günü etkinlikleri kapsamında muhteşem bir performansa ev sahipliği yaptı. Aşıklar 16 Şubat Cumartesi günü Jale ve Kürşat Başar Orkestrası'nın unutulmaz canlı performansında buluştu.

Misafirlerini yıl boyu cazip fırsatlar, yepyeni trendler ve pek çok keyifli etkinlik sunan Gordion AVM'nin “Gordion'da Aşk Gibisi Yok” temasıyla 16 Şubat'ta düzenlediği özel etkinlik kapsamında Jale ve Kürşat Başar Orkestrası iki saat süren romantik bir canlı performansa imza attı. Hem Türkçe hem de farklı dillerde pek çok aşk şarkısı seslendiren ikiliye Gordion misafirleri de eşlik etti. Kürşat Başar'ın seslendirilen şarkılarla ilgili hikayeleri ve ikilinin canlı performansı, izleyenlerden tam not aldı.