30.04.2019

İrem Derici hayranları Forum Ankara'da buluşacak

Ankara'nın alışveriş ve yaşam merkezi Forum Ankara İrem Derici hayranlarına muhteşem bir sürpriz yapıyor. Ünlü sanatçı 5 Mayıs Pazar günü saat 17.00'de en sevilen şarkılarını Forum Ankara ziyaretçileri için seslendirecek. Ücretsiz gerçekleştirilecek konserde sevdikleriyle beraber İrem Derici'ye eşlik etmek isteyen herkes, Forum Ankara'ya davetli!

Ünlü sanatçı İrem Derici, hayranlarıyla 5 Mayıs 2019 Pazar günü saat 17.00'de Forum Ankara sahnesinde buluşacak. Son yılların en popüler isimleri arasında bulunan, şarkılarıyla milyonları etkileyen İrem Derici'nin muhteşem performansına eşlik etmek, ailesi ve arkadaşlarıyla keyifli bir hafta sonu geçirmek isteyen herkes, Forum Ankara'da ücretsiz gerçekleştirilecek konsere davetli.

www.forum-ankara.com