Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
27.02.2017

Instagram'ın yeni fonksiyonunu kullanan ilk şirketlerden birisi Morhipo.com oldu

Instagram'da carousel özelliğini kullanarak yaratıcı bir çalışmaya imza atan Morhipo.com, bu özelliği kullanan ilk şirketlerden biri oldu. Morhipo.com bu özellik sayesinde hikaye bütünlüğünü koruyan çalışmalara imza atıyor.

Uzun zamandır Facebook'un kullandığı carousel paylaşımlarını ilk olarak reklam gönderilerinde denemeye başlayan Instagram, Çarşamba günü organik paylaşımlara da carousel özelliğini açtı. Bu fonskiyonu kullanmaya başlayan ilk şirketlerden olan Morhipo.com böylece 10 görsel/videoyu tek bir paylaşımda takipçilerine sunabiliyor.

Instagram'da aynı gün belirli paylaşım sayısının üzerine çıkıldığında hem erişim düşebiliyor hem de takipçiler sıkılabiliyor. Ancak bu özellik sayesinde site, takipçilerine göstermek istediği tüm görsel materyalleri paylaşabiliyor.

Morhipo.com geçen yılda Facebook'un Canvas özelliğini ilk kullanan şirketlerden biri olmuş ve bu sayede Facebook kullanıcıları harici bir siteye geçmeden Morhipo.com'un sunduğu reklam içeriğine çok daha hızlı bir şekilde ulaşabilir duruma gelmişti.

Esra Şavkın
esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com,  Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.