03.05.2018

“İnsan bedeninin kullanma kılavuzu”nu merak edenler, Forum Çamlık'a davetli!

Yoga Academy ve Denizli Yoga Spor Kulübü işbirliğiyle Forum Çamlık ziyaretçilerine özel gerçekleştirilecek yoga etkinliği, sağlıklı ve mutlu yaşamın sırrı olan beden, zihin ve ruh uyumunu sağlamak isteyenleri bekliyor!

Tam on yıldır her gün Denizlilileri buluşturan Forum Çamlık, bu kez yoga ile kendini keşfetmek isteyenleri ağırlayacak. 5 Mayıs 2018 Cumartesi günü Forum Çamlık 1. katta saat 12.00 ve 15.00'te iki seans olarak, Yoga Academy ve Denizli Yoga Spor Kulübü işbirliğiyle düzenlenecek özel etkinlikte “insan bedeninin kullanmak kılavuzu” katılımcılarla buluşacak.

Beden, zihin ve ruh uyumunun getireceği sağlık ve mutluluğu deneyimlemek isteyen herkes, Yoga Academy'nin uzman eğitmenleri eşliğinde yoga yapmak üzere, Forum Çamlık'a davetli!