Haberler / ininal Basın Bültenleri
11.09.2018

ininal'ın ThinkNeuro işbirliğindeki projesi, 2018 Baykuş Ödülleri'nde Gümüş Ödül'ün sahibi oldu

Türkiye Araştırmacılar Derneği (TÜAD) tarafından pazar araştırmaları alanında düzenlenen “Baykuş Ödülleri” bu yılki sahiplerini buldu. Türkiye'nin lider finansal teknoloji şirketi ininal, tüketici davranışlarına ilişkin araştırmalar yürüten ThinkNeuro ile gerçekleştirdiği “Kobinin de duyguları var” isimli projeyle “Meraklı Baykuş” kategorisinde Gümüş Ödülü'ne layık görüldü.

Bireysel ve kurumsal müşterilerine temel finansal hizmetler sunan lider fintech şirketi ininal, nöromarketing araştırmalarıyla tüketicilerin bilinçdışına ayna tutan araştırma şirketi ThinkNeuro ile hayata geçirdiği “Kobinin de duyguları var” projesi sayesinde; Türkiye Araştırmacılar Derneği'nin (TÜAD) her yıl pazarlama alanında yapılan araştırmaları ödüllendirdiği Baykuş Ödülleri'nde Gümüş Ödül'ün sahibi oldu.

“Meraklı Baykuş” kategorisinde verilen ödüller, özel sektör veya kamu alanında iş sorunsallarını çözmek, performans takip etmek veya sektör dinamiklerini anlamak için yapılan araştırmaları değerlendiriyor. ininal ve ThinkNeuro, “Kobinin de duyguları var” projesiyle geleneksel araştırma modellerinin ötesine geçerek; akademisyenler, medya temsilcileri, danışman ve araştırma şirketlerinden temsilcilerin bulunduğu jüriyi etkilemeyi başardı.

Ödül hakkında konuşan ininal'ın Pazarlama ve Üründen Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gülben Yağcı, “Artık, pazarlama alanındaki tüm paydaşların beklentilerini analiz etmek, geleneksel araştırma modellerinin dışına çıkmayı gerektiriyor. İş dünyasında, duygusal faktörlere en fazla bağlı olan alanın pazarlama olduğunu söyleyebiliriz. Bu nedenle, duyguların analizi konusunda yapılan akademik araştırmalar ve saha çalışmaları büyük bir önem taşıyor. Sektöre ve tüketim alışkanlıklarına yön veren yenilikçi bir şirket olarak, bu alanda ThinkNeuro gibi uzman bir şirketle çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. TÜAD tarafından ödüle layık görülmüş olmak, profesyonelce yürüttüğümüz işimize büyük bir motivasyon kaynağı oldu.” dedi.

İlgili Kişi

ininal hakkında
Yeni nesil ödeme platformu ininal, hem bireysel hem de kurumsal müşterilere temel finansal hizmetleri sağlamak amacı ile 2012 yılında kurulmuştur. 10.000'den fazla noktada (Migros, PTT, D&R, Teknosa, seçkin gazete bayileri, Vatan Bilgisayar, TveK, Kipa, KİM Market ve Macrocenter) MasterCard ön ödemeli kartı ve ininal mobil cüzdan uygulamasını tüketicilere sunmaktadır. ininal kullanıcıları, hesaplarına veya kartlarına 10.000'den fazla perakende ve ATM noktalarından bakiye yükleyebilir ve yükledikleri bakiyeleri dünyadaki bütün fiziki ve sanal alışveriş noktalarında harcayabilir. ininal, kurumsal müşterilerine özel platformlar geliştirmekte ve ortak markalı kartlar sunmaktadır. Ödeme platformu ve kartları ile, kurumsal müşterilerine toplu ödeme ve masraf takip sistemi sunmaktadır. Düşük maliyetli, basit ve güvenilir finansal servisleri sunan ininal Cüzdan uygulaması ve ininal MasterCard'ları yüzbinlerce kullanıcıya kolaylık sağlamaktadır. https://www.ininal.com/

ThinkNeuro Hakkında
ThinkNeuro, müşterilerine sunduğu pazarlama çıktılarını psikoloji, nöropazarlama ve pazarlama prensipleri ve araştırma tecrübeleri ile sağlamlaştırmaktadır. İstanbul'da kurulmuş olan ThinkNeuro, İspanya, Romanya, Arnavutluk, Rusya, Mısır, Azerbaycan, Irak, İran, Suudi Arabistan,..gibi 17 farklı ülkede hizmet vermektedir.

ininal
Yeni nesil ödeme platformu ininal, hem bireysel hem de kurumsal müşterilere temel finansal hizmetleri sağlamak amacı ile 2012 yılında kurulmuştur. 10.000'den fazla noktada (Migros, PTT, D&R, Teknosa, seçkin gazete bayileri, Vatan Bilgisayar ve Bimeks) MasterCard ön ödemeli kartı ve ininal mobil cüzdan uygulamasını tüketicilere sunmaktadır. ininal kullanıcıları, hesaplarına veya kartlarına 10.000'den fazla perakende ve ATM noktalarından bakiye yükleyebilir ve yükledikleri bakiyeleri dünyadaki bütün fiziki ve sanal alışveriş noktalarında harcayabilir. ininal, kurumsal müşterilerine özel platformlar geliştirmekte ve ortak markalı kartlar sunmaktadır. Ödeme platformu ve kartları ile, kurumsal müşterilerine toplu ödeme ve masraf takip sistemi sunmaktadır. Düşük maliyetli, basit ve güvenilir finansal servisleri sunan ininal Cüzdan uygulaması ve ininal MasterCard'ları yüzbinlerce kullanıcıya kolaylık sağlamaktadır. https://www.ininal.com