Haberler / ininal Basın Bültenleri
05.12.2017

ininal kartlar artık TveK mağazalarında

Bölgenin lider finansal teknoloji şirketi ininal, Turkuvaz Medya Grubu'nun perakende zinciri TveK Kitap Kırtasiye mağazalarıyla anlaştı. ininal'ın ön ödemeli kartları artık TveK mağazalarından da satın alınabilecek.

Hem bireysel hem de kurumsal müşterilerine temel finansal hizmetler sunan ininal, TveK mağazalarıyla anlaşarak perakende ağını güçlendirdi.

Nakitsiz bir toplum inşa etme hedefiyle yola çıkan ininal'ın piyasada 2 milyonun üzerinde ön ödemeli kartı bulunuyor. 10.000'den fazla perakende ve ATM noktasında kullanıcılarına bakiye yükleme, yükledikleri bakiyeleri dünyadaki bütün fiziki ve sanal alışveriş noktalarında harcayabilme olanağı veriyor.

ininal kartlar artık, Turkuvaz Medya Grubu'nun perakende kuruluşu olarak bu yıl faaliyete geçen ve 67 ilde 132 mağazayla hizmet veren TveK mağazalarından da tüketicilere sunulacak. TveK; kitaptan kırtasiyeye, teknolojiden oyuncağa 1200 farklı marka ve 78.000'in üzerinde ürün seçeneğiyle hem toplumu geliştirici hem de müşteri odaklı bir perakende anlayışını ortaya koyuyor.

ininal Strateji ve Kanaldan Sorumlu GMY Gökhan Demir “ininal olarak perakende ağımızı güçlendirmeye devam ediyoruz. Kullanımı kolay, güvenli ve hızlı bir ödeme yöntemi olarak öne çıkan ininal kartlarımızı, tüketicilerimiz için daha ulaşılabilir kılarak nakitsiz toplum hedefimize bir adım daha yaklaşıyoruz. Bu bağlamda, ininal kartları tüm TveK Kitap ve Kırtasiye mağazalarından da satışa sunmaktan dolayı çok mutluyuz. Önümüzdeki dönemde iş birliğimizi farklı alanlarda da genişletmek istiyoruz” dedi.

İlgili Kişi

Dilek Özcan

Marjinal Porter Novelli dileko@marjinal.com.tr

ininal hakkında