Haberler / ininal Basın Bültenleri
10.01.2018

ininal kartlar artık tüm KİM Market'lerde

Bölgenin lider finansal teknoloji şirketi ininal, KİM Grubu'nun perakende zinciri KİM Market ile anlaştı. ininal'ın ön ödemeli kartları artık tüm KİM Market mağazalarından da satın alınabilecek.

Hem bireysel hem de kurumsal müşterilerine temel finansal hizmetler sunan ininal, KİM Market ile anlaşarak perakende ağını güçlendirdi.

Nakitsiz bir toplum inşa etme hedefiyle yola çıkan ininal'ın piyasada 2 milyonun üzerinde ön ödemeli kartı bulunuyor. 10.000'den fazla perakende ve ATM noktasında kullanıcılarına bakiye yükleme, yükledikleri bakiyeleri dünyadaki bütün fiziki ve sanal alışveriş noktalarında harcayabilme olanağı veriyor.

ininal Strateji ve Kanaldan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı  Gökhan Demir “ininal olarak perakende ağımızı güçlendirmeye devam ediyoruz. Kullanımı kolay, güvenli ve hızlı bir ödeme yöntemi olarak öne çıkan ininal kartlarımızı, tüketicilerimiz için daha ulaşılabilir kılarak nakitsiz toplum hedefimize bir adım daha yaklaşıyoruz. Bu bağlamda, ininal kartları tüm KİM Market mağazalarından da satışa sunmaktan dolayı çok mutluyuz” dedi.

İlgili Kişi
Dilek Özcan
Marjinal PorterNovelli
dileko@marjinal.com.tr