Haberler / ininal Basın Bültenleri
04.09.2018

ininal Kartlar Artık Kipa Mağazaları'nda

Bölgenin lider finansal teknoloji şirketi ininal, Türkiye'nin perakende sektörünün en büyük şirketlerinden Kipa ile anlaştı. ininal'ın ön ödemeli kartlarına artık 20 şehirdeki 161 Kipa mağazasından da ulaşılabilecek ve bakiye yüklenebilecek.

Bireysel ve kurumsal müşterilerine temel finansal hizmetler sunan lider finansal teknoloji şirketi ininal, 2017'de Migros Ticaret A.Ş. bünyesine katılan Kipa ile anlaşarak perakende ağını güçlendirdi. ininal kullanıcıları artık, Türkiye'nin dört bir yanında 161 mağazası bulunan Kipa Mağazalarından ininal kartlarını satın alabildiği gibi bakiyelerini de yükletebilecek.

ininal CEO'su Ömer Suner “Nakitsiz toplum hedefiyle ve herkese finansal okur yazarlık kazandırma misyonuyla ininal kartları daha ulaşılabilir kılmak için perakende ağımızı güçlendirmeye devam ediyoruz. Kipa gibi Türkiye'nin en yaygın perakende zincirlerinden biriyle işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Nakitsiz bir toplum inşa etme hedefiyle yola çıkan ininal'ın piyasada 2,5 milyonun üzerinde ön ödemeli kartı bulunuyor. 10.000'den fazla perakende ve ATM noktasında kullanıcılarına bakiye yükleme, yükledikleri bakiyeleri dünyadaki bütün fiziki ve sanal alışveriş noktalarında harcayabilme olanağı veriyor.

ininal hakkında
Yeni nesil ödeme platformu ininal, hem bireysel hem de kurumsal müşterilere temel finansal hizmetleri sağlamak amacı ile 2012 yılında kurulmuştur. 10.000'den fazla noktada (PTT, Migros, Kipa, Macrocenter, D&R, Teknosa, seçkin gazete bayileri, Vatan Bilgisayar, TveK ve KİM market) MasterCard ön ödemeli kartı ve ininal mobil cüzdan uygulamasını tüketicilere sunmaktadır. ininal kullanıcıları, hesaplarına veya kartlarına 50.000'den fazla perakende ve ATM noktalarından bakiye yükleyebilir ve yükledikleri bakiyeleri dünyadaki bütün fiziki ve sanal alışveriş noktalarında harcayabilir. ininal, kurumsal müşterilerine özel platformlar geliştirmekte ve ortak markalı kartlar sunmaktadır. Ödeme platformu ve kartları ile, kurumsal müşterilerine toplu ödeme ve masraf takip sistemi sunmaktadır. Düşük maliyetli, basit ve güvenilir finansal servisleri sunan ininal Cüzdan uygulaması ve ininal MasterCard'ları yüzbinlerce kullanıcıya kolaylık sağlamaktadır. https://www.ininal.com/

Migros Hakkında
Migros, yurt içinde 81 ilde Migros Jet, Migros, MM, MMM ve 5M formatları, Macrocenter ve Kipa mağazalarıyla farklı ihtiyaçlara uygun ürün çeşitlerini müşterilerine ulaştırmakta, yurt dışında ise Kazakistan ve Makedonya'da Ramstore mağazalarıyla hizmet sunmaktadır. Migros Sanal Market ile dijital ve mobil platformları tercih eden müşterilerinin ev veya işlerine hizmet götürmektedir. Migros Toptan ise kafe - restoran, otel, catering firmaları gibi toptan alım yapan müşterilerine hizmet sunmaktadır. Tazedirekt markası da ayrı bir e-ticaret sitesi ve operasyon yönetimi ile faaliyetlerini Migros çatısı altında sürdürmekte, taptaze, doğal ve katkısız lezzetleri kaynağından tüketicilerine ulaştırmaktadır.

Migros'un ana hedefi müşterilerine yaşam tarzlarına göre farklı kanallardan ulaşarak o kanallardan ihtiyaçlara hızla cevap vermek ve her kanaldan fark yaratan alışveriş deneyimleri yaşatmaktır. İyi tarım, iyi et ve en iyi kalitede ürünleri, en bol çeşit, en uygun fiyatlar ve  güler yüzlü hizmet anlayışı ile müşterileriyle paylaşmaktadır. Hane halkının ihtiyaç duyduğu temel ihtiyaç ürünlerinde Migros kalitesinden ödün vermeden piyasadaki en uygun fiyatı sağlamayı hedeflemektedir.

ininal
Yeni nesil ödeme platformu ininal, hem bireysel hem de kurumsal müşterilere temel finansal hizmetleri sağlamak amacı ile 2012 yılında kurulmuştur. 10.000'den fazla noktada (Migros, PTT, D&R, Teknosa, seçkin gazete bayileri, Vatan Bilgisayar ve Bimeks) MasterCard ön ödemeli kartı ve ininal mobil cüzdan uygulamasını tüketicilere sunmaktadır. ininal kullanıcıları, hesaplarına veya kartlarına 10.000'den fazla perakende ve ATM noktalarından bakiye yükleyebilir ve yükledikleri bakiyeleri dünyadaki bütün fiziki ve sanal alışveriş noktalarında harcayabilir. ininal, kurumsal müşterilerine özel platformlar geliştirmekte ve ortak markalı kartlar sunmaktadır. Ödeme platformu ve kartları ile, kurumsal müşterilerine toplu ödeme ve masraf takip sistemi sunmaktadır. Düşük maliyetli, basit ve güvenilir finansal servisleri sunan ininal Cüzdan uygulaması ve ininal MasterCard'ları yüzbinlerce kullanıcıya kolaylık sağlamaktadır. https://www.ininal.com