Haberler / ininal Basın Bültenleri
05.04.2018

ininal avantajlarıyla yerli oyun ZULA'da Dünya Kupası heyecanı başlıyor

Ödeme sistemleri ve finansal teknoloji alanında faaliyet gösteren ininal, yüzde 100 yerli FPS oyunu ZULA'nın Dünya Kupası heyecanına, sunduğu özel avantaj ve kampanyalarla ortak oluyor. ZULA'ya özel olarak geliştirilen ininal ödeme kartlarıyla, oyuncular hem ZULA'da yüzde 10 ekstra indirim hem de oyun içinde önemli ayrıcalıklar kazanacaklar.

Bireysel kullanıcılara ön ödemeli kartlar ve kurumlara finansal hizmetler sunan ininal, yüzde 100 yerli olarak geliştirilen FPS oyunu ZULA'nın hazırlıklarını yaptığı büyük bir e-spor organizasyonu olan ZULA WORLD CUP'a özel avantaj ve kampanyalar sunuyor. ininal, Ingame Group bünyesinde geliştirilen, dünyanın 7 bölgesinde 100'e yakın ülkede yayında olan ve 10 milyon kayıtlı oyuncuyu aşan kitlesiyle öne çıkan ZULA'da en çok tercih edilen ödeme yöntemlerinden biri olarak dikkat çekiyor.

ininal ile oyuncular, ZULA'ya özgü karakterlerle tasarlanan ön ödemeli kartlarını cüzdanlarında bulundurarak hem ZULA'da yüzde 10 ekstra indirim hem de özel kampanyalarla oyun içinde önemli ayrıcalıklar kazanacaklar. Finalleri 6-7 Nisan tarihlerinde İstanbul Barbaros Point Otel'de gerçekleştirilecek olan ve toplamda 100 bin dolarlık ödüllerin dağıtılacağı turnuva finallerine Türkiye'den 3, Avrupa'dan 2 ve Brezilya'dan da 1 takım takılacak.

“ZULA'daki en popüler ödeme yöntemlerinden biri olarak bu turnuvaya memnuniyetle destek olduk”
InGame Group altında faaliyet gösteren ZULA'nın Türkiye yayıncısı Lokum Games ile yaptıkları işbirliğinin her geçen gün arttığını ifade eden ininal İş Geliştirme Yöneticisi Zafer Yılmaz, sözlerine şöyle devam etti: “Oyunun hem yüzde 100 yerli olması hem de oyuncu dostu bir altyapıyla güncellemelerinin anında gerçekleşmesi nedeniyle kullanıcıların ZULA'ya olan ilgisi gün geçtikçe artıyor. İşbirliği içinde olduğumuz Lokum Games, bu yıl Dünya Kupası konseptiyle global bir e-spor atılımı yaptı. Biz de ZULA'daki en popüler ödeme yöntemlerinden biri olarak, bu turnuvaya memnuniyetle destek olduk. Çalışmamız kapsamında ZULA oyuncuları yüzde 10 ekstra oyun içi ürün kazanacak. Kartlarımızı kullanan oyun severlere özel hazırladığımız dönemsel kampanyalarla sadakati artırmaya yönelik çalışmalar yapmayı sürdüreceğiz.”

“ininal, ZULA'nın hedef kitlesine en uygun ödeme yöntemini sunuyor”
Lokum Games Kurucu Ortağı Tuncay Büyükoğlu ise, “2015 yılından bu yana birlikte çalıştığımız ininal ödeme sistemi, ZULA'nın hedef kitlesine de en uygun ödeme yöntemini sunuyor. 18 yaş altı gençler, oyuncularımız içerisinde büyük bir paya sahip. Bu doğrultuda ön ödemeli olan ininal kart, satış işleminin oyuncu açısından kolaylıkla gerçekleşmesini sağlıyor. ininal ile birlikte kullanıcılarımıza özel kampanyalar tasarlayarak ZULA oyuncularına avantajlar sunuyoruz. ininal'ın ZULA oyun görselleriyle ZULA tasarımlı kartlar bastırması da oldukça başarılı bir çalışma oldu. Oyuncu dünyasına hâkim olan ininal ile çalışmak, daha hızlı ve daha oyuncu dostu bir işbirliği sağlıyor” dedi.

İlgili Kişi
Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

ininal hakkında
Yeni nesil ödeme platformu ininal, hem bireysel hem de kurumsal müşterilere temel finansal hizmetleri sağlamak amacı ile 2012 yılında kurulmuştur. 10.000'den fazla noktada (Migros, PTT, D&R, Teknosa, seçkin gazete bayileri, Vatan Bilgisayar, TveK ve KİM Market) MasterCard ön ödemeli kartı ve ininal mobil cüzdan uygulamasını tüketicilere sunmaktadır. ininal kullanıcıları, hesaplarına veya kartlarına 10.000'den fazla perakende ve ATM noktalarından bakiye yükleyebilir ve yükledikleri bakiyeleri dünyadaki bütün fiziki ve sanal alışveriş noktalarında harcayabilir. ininal, kurumsal müşterilerine özel platformlar geliştirmekte ve ortak markalı kartlar sunmaktadır. Ödeme platformu ve kartları ile, kurumsal müşterilerine toplu ödeme ve masraf takip sistemi sunmaktadır. Düşük maliyetli, basit ve güvenilir finansal servisleri sunan ininal Cüzdan uygulaması ve ininal MasterCard'ları yüzbinlerce kullanıcıya kolaylık sağlamaktadır. https://www.ininal.com/

Zula hakkında
Türk mühendis ve tasarımcılardan oluşan InGame tarafından geliştirilen Zula'nın arkadaş ofisinden küçük bir odada başlayan hikayesi bugün, 100'den fazla ülkede, 11 dilde 10 milyonun üzerinde e-sporsever tarafından oynan bir başarı öyküsüne dönüştü. 2 milyondan fazla takipçiyle sosyal medyada da büyük bir etkiye sahip Zula'nın her gün 5 bin adet videosu dünya çapında oyuncular tarafından YouTube'a yükleniyor ve bu içerikler de ayda 20 milyonun üzerinde izleniyor. Türkiye'den karakterlerin olduğu Zula'ya sahip çıkan oyuncular, fikirleriyle Zula'yı destekleyebiliyor.  En son eklenen Çanakkale haritası, oyuncuların isteğiyle geliştirilen ve oyuna açılan örneklerden biri. Türk Mühendis ve tasarımcılar tarafından tasarlanan Zula'nın karakterlerinin Türk geliştiricilerin elinden çıkması ve haritaların genellikle Türkiye coğrafyasının kültürünü yansıtması, oyuncuların kendilerini oyuna daha yakın hissetmelerini sağlıyor. Haritalarda Üsküdar, Trabzon, Uzungöl, Safranbolu, Çanakkale gibi bilinen yerler bulunurken, 29 Ekim, 23 Nisan, 19 Mayıs'ta kutlamalar, Ramazan boyunca sahur – iftar hatırlatmaları, mahya ve tanıtımlar, bayramda torpiller, zillere basıp kaçan çocuklar gibi içerikler oyuncular tarafından ilgiyle karşılanıyor. Zula'yı rakiplerinden ayıran özelliklerinden biri de oyunun hilesiz olması. Sürekli yenilenen içeriğin yanı sıra oyunda, ortalama her ay büyük bir güncelleme yapılıyor. Zula bu sektörde çalışmak isteyenlere için, aynı zamanda model olma özelliği taşıyor.

ininal
Yeni nesil ödeme platformu ininal, hem bireysel hem de kurumsal müşterilere temel finansal hizmetleri sağlamak amacı ile 2012 yılında kurulmuştur. 10.000'den fazla noktada (Migros, PTT, D&R, Teknosa, seçkin gazete bayileri, Vatan Bilgisayar ve Bimeks) MasterCard ön ödemeli kartı ve ininal mobil cüzdan uygulamasını tüketicilere sunmaktadır. ininal kullanıcıları, hesaplarına veya kartlarına 10.000'den fazla perakende ve ATM noktalarından bakiye yükleyebilir ve yükledikleri bakiyeleri dünyadaki bütün fiziki ve sanal alışveriş noktalarında harcayabilir. ininal, kurumsal müşterilerine özel platformlar geliştirmekte ve ortak markalı kartlar sunmaktadır. Ödeme platformu ve kartları ile, kurumsal müşterilerine toplu ödeme ve masraf takip sistemi sunmaktadır. Düşük maliyetli, basit ve güvenilir finansal servisleri sunan ininal Cüzdan uygulaması ve ininal MasterCard'ları yüzbinlerce kullanıcıya kolaylık sağlamaktadır. https://www.ininal.com