Haberler / İndeks Bilgisayar Basın Bültenleri
27.03.2019

İndeks Bilgisayar'a “2018'in En Yüksek Ciro Yapan Distribütörü” ödülü

Türkiye'nin lider bilişim teknolojileri şirketi İndeks Bilgisayar, Lenovo tarafından “2018'in En Yüksek Ciro Yapan Distribütörü” ödülüne layık görüldü. 2018'i başarıyla kapatan şirket, 2017 yılında da aynı ödülü almıştı.

Türkiye'nin lider bilişim teknolojileri şirketi İndeks Bilgisayar, başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. 2018'i kârla kapatan şirket, teknoloji sektörünün önde gelen markalarından Lenovo tarafından “2018'in En Yüksek Ciro Yapan Distribütörü” ödülüne layık görüldü.

Aldıkları ödülü değerlendiren İndeks Bilgisayar Genel Müdürü Banu Sürek, “2018'i de 2017 yılında olduğu gibi başarıyla kapatmanın gururunu yaşıyoruz. Türkiye genelinde 8 bini aşkın bayi kanalımızla son tüketiciye avantaj ve kaliteyi sunuyor ve sonucunda da başarımızı taçlandıran, bizi sevindiren bu ödülleri alıyoruz. 2019 yılında da tüm dağıtım anlaşmalarımızla faaliyetlerimizi aynı özenle sürdürüp, başarılarımıza yenilerini eklemek için tüm ekibimizle çalışıyoruz.” dedi.

Nevra Çankaya
nevrac@marjinal.com.tr

www.index.com.tr

1989 yılından beri Türk bilişim sektöründe faaliyet gösteren Index, Türkiye genelindeki bilgisayar firmalarına, ihtiyaç duydukları tüm ürünleri, iyi organize olmuş bir bilgisayar dağıtıcısı kimliğiyle temin etmektedir. Firma, misyonunu, bilgisayar kanalındaki tüm şirketlere, değişen ihtiyaçlarına göre bilişim ürünlerinin ana tedarik merkezi olarak hizmet vererek liderliğini sürdürmek olarak belirlemiştir. Şirket halen 200'e yakın dünya teknoloji devinin distribütörlüğünü yapmaktadır. Index'in dağıtımını yaptığı markalar arasında, Apple, HP, Lenovo, Asus, Acer, Canon, Epson, Intel, Microsoft, LG, Kingston, Western Digital gibi dünya devleri bulunmaktadır. Index Bilgisayar, “INDES” koduyla, 2004 Haziran'ından bu yana BIST'de işlem görmektedir.

İndeks Bilgisayar
1989 yılından beri Türk bilişim sektöründe faaliyet gösteren Index, Türkiye genelindeki bilgisayar firmalarına, ihtiyaç duydukları tüm ürünleri, iyi organize olmuş bir bilgisayar dağıtıcısı kimliğiyle temin etmektedir. Firma, misyonunu, bilgisayar kanalındaki tüm şirketlere, değişen ihtiyaçlarına göre bilişim ürünlerinin ana tedarik merkezi olarak hizmet vererek liderliğini sürdürmek olarak belirlemiştir. Şirket halen 200'e yakın dünya teknoloji devinin distribütörlüğünü yapmaktadır. Index’in dağıtımını yaptığı markalar arasında, Apple, HP, IBM, Lenovo, Intel, Dell, Asus, LG, Toshiba, Microsoft, Epson, OKI, Canon, Fujitsu, Kingstone, Airties gibi dünya devleri bulunmaktadır. Index Bilgisayar, “INDES” koduyla, 2004 Haziran’ından bu yana BIST’de işlem görmektedir.