Haberler / GAP Basın Bültenleri
08.05.2017

İkonik annelere ikonik hediyeler Gap'te

Yazın müjdecisi ve Anneler Günü'nün habercisi mayıs ayı bu yıl Gap ile çok tarz geçecek. Mevsim geçişlerinde ideal kombinlerin yaratılmasını sağlayan birbirinden şık ve ikonik parçalar, Gap mağazalarında anneleri bekliyor.

Yaza çok az kala, havaların ısınmasıyla hafiflemeye başlayan gardıroplar için aranan taze kan bu yıl Gap'te bulundu. İkonik annelere ikonik hediye alternatifleri sunan Gap'in yeni koleksiyonu, annelerin favori kıyafetleriyle kolayca kombinlenecek yepyeni ürünlerle süslü.
Hem gardıropların kurtarıcı parçaları olacak hem de mevsim geçişinde annenizin “ne giysem” derdine son verecek bir hediye seçmek için, Gap'in yeni ürünlerine göz atmayı unutmayın.

Üzerine alınacak bir hırka ve farklı tarzda pek çok ayakkabıyla kombinlenebilen tulumlar; ceketlerin içinden yaza göz kırpan renk tonları ve hareketli dokularıyla denim veya pamuklu kumaştan gömlekler; serin havalarda kalın çorapla, sıcak havalarda çorapsız kullanılabilecek rahat kesimli elbiseler ve denimlerle her mevsime damga vuran şık bluzlar, Gap'in zamansız tarzına yakışır bir koleksiyon sunuyor.

Rahatlık ve şıklıktan ödün vermeden şort mevsimini de açan Gap, kadınlar için pileli modellerin ve denimin sunduğu alternatif kesimlerle göz dolduruyor. Pastel ve romantik renklerin hakim olduğu Gap kadın koleksiyonunun yanı sıra erkek koleksiyonunda da yazı müjdeleyen modern desenli şortlar bulunuyor. Logolu ürünlerin cool duruşunu yeni erkek koleksiyonunda da ihmal etmeyen Gap, polo yaka tişörtlerle konfor ve şıklığı bir arada sunuyor.

Yüksek çözünürlüklü imaj ve dekupe görselleri için:

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

Gap Hakkında
Dünyadaki en ünlü ve ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969'da San Fransisco'da kuruldu. Gap'in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve bej pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987'de Londra'da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de   dünya çapında yaklaşık 1.700 mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit'i kapsıyor. Gap bugün Türkiye'de 31 perakende mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, kapüşonlu sweat-shirtler, özel kesimli pantolonlar ve kot pantolonlar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.

GAP
Dünyadaki en ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969’da San Fransisco’da kuruldu. Gap’in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve chino pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987’de Londra’da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de dünya çapında 2000’e yakın mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit’i kapsıyor. Gap bugün Türkiye’de 30 mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, sweat-shirtler, pantolonlar ve denim parçalar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.