27.03.2018

İclal Aydın Forum Trabzon'da sevenleriyle buluştu

Trabzonluların buluşma noktası Forum Trabzon 25 Mart Pazar günü “Üç Kız Kardeş” kitabının imza günü için İclal Aydın'ı ağırladı.

Yazdığı kitaplar ile adından sıkça söz ettiren, çok satanlar listelerine giren, üç kuşağın severek okuduğu ünlü yazar ve oyuncu İclal Aydın, yeni kitabı Üç Kız Kardeş' in imza günü için 25 Mart 2018 Pazar günü Forum Trabzon D&R mağazasında okurlarıyla buluştu.

“Üç Kız Kardeş” Hakkında:
Türkan, Dönüş ve Derya isimli birbirini çok seven üç kız kardeşin Ayvalık'tan İstanbul'a uzanan hikayelerini anlatıyor. Ayvalık'ın çam kokulu sokaklarında geçen masal gibi çocuklukları, onları yetişkin dünyasının acımasızlığına hazırlamıştı belki, çocukluktan yetişkinliğe hayatlarındaki sevinçleri, hüzünleri, mutluluğu ve eskiyi yad ederek iyileşme süreçlerini konu alan kitap “İyileşme Yolculuğu” olarak da tanımlanıyor.